Салат «Обжорка» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Салат «Обжорка» кожна господиня робить по-своєму. Інгредієнти змінюються постійно. У салат можна додати м'ясо, курку або печінку. Перед вами класичний рецепт салату з напівкопченої ковбасою.
Кількість порцій: 4
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кіріешкі, пакетик - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Ковбаса напівкопчена не жирний - 300 грам
- Рослинна олія - За смаком (для обжарки)
- Майонез - За смаком (для заправки)
2. Обсмажені овочі перекласти в окрему миску і остудити.
4. Ковбасу нарізаємо на кубики, як і огірок. Змішуємо ковбасу і огірки з смаженими овочами.