Рецепт Салат «Обжорка» з ковбасою фото

Салат «Обжорка» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Салати

Салат «Обжорка» кожна господиня робить по-своєму. Інгредієнти змінюються постійно. У салат можна додати м'ясо, курку або печінку. Перед вами класичний рецепт салату з напівкопченої ковбасою.

Кількість порцій: 4
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кіріешкі, пакетик - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Ковбаса напівкопчена не жирний - 300 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для обжарки)
  • Майонез - За смаком (для заправки)
салат
2. Обсмажені овочі перекласти в окрему миску і остудити.
салат
4. Ковбасу нарізаємо на кубики, як і огірок. Змішуємо ковбасу і огірки з смаженими овочами.

Схожі рецепти