Салат «Обжорка» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 40 хв.
Салат «Обжорка» кожна господиня робить по-своєму. Інгредієнти змінюються постійно. У салат можна додати м'ясо, курку або печінку. Перед вами класичний рецепт салату з напівкопченої ковбасою.
Кількість порцій: 4
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кіріешкі, пакетик - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Ковбаса напівкопчена не жирний - 300 грам
- Рослинна олія - За смаком (для обжарки)
- Майонез - За смаком (для заправки)
1. Моркву і цибулю вимити і почистити. Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. У сковорідці розігріти трохи масло і обсмажити. Спочатку обсмажити цибулю і додати моркву. Щоб салат не вийшов занадто жирним, масла в сковорідку покласти зовсім небагато.
2. Обсмажені овочі перекласти в окрему миску і остудити.
3. Огірок вимити і нарізати невеликими кубиками.
4. Ковбасу нарізаємо на кубики, як і огірок. Змішуємо ковбасу і огірки з смаженими овочами.
5. Додати Кириешки. Сюди підійдуть Кириешки зі смаком копченої ковбаси. Але при бажанні можна взяти Кириешки на ваш розсуд. Всі компоненти перемішати і заправити майонезом. Перед подачею на стіл можна прикрасити зеленню.