Рецепт Салат «Обжорка» з ковбасою фото

Салат «Обжорка» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Салати
Час приготування: 40 хв.

Салат «Обжорка» кожна господиня робить по-своєму. Інгредієнти змінюються постійно. У салат можна додати м'ясо, курку або печінку. Перед вами класичний рецепт салату з напівкопченої ковбасою.

Кількість порцій: 4
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кіріешкі, пакетик - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Ковбаса напівкопчена не жирний - 300 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для обжарки)
  • Майонез - За смаком (для заправки)
салат & Quot; Обжорка
1. Моркву і цибулю вимити і почистити. Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. У сковорідці розігріти трохи масло і обсмажити. Спочатку обсмажити цибулю і додати моркву. Щоб салат не вийшов занадто жирним, масла в сковорідку покласти зовсім небагато.
салат & Quot; Обжорка
2. Обсмажені овочі перекласти в окрему миску і остудити.
салат & Quot; Обжорка
3. Огірок вимити і нарізати невеликими кубиками.
салат & Quot; Обжорка
4. Ковбасу нарізаємо на кубики, як і огірок. Змішуємо ковбасу і огірки з смаженими овочами.
салат & Quot; Обжорка
5. Додати Кириешки. Сюди підійдуть Кириешки зі смаком копченої ковбаси. Але при бажанні можна взяти Кириешки на ваш розсуд. Всі компоненти перемішати і заправити майонезом. Перед подачею на стіл можна прикрасити зеленню.

Схожі рецепти