Рецепт Салат «Обжорка» з корейською морквою фото

Салат «Обжорка» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 25 хв.

Відмінною особливістю страви є заміна звичайної моркви на моркву по-корейськи. Саме вона робить салат пікантним і злегка гострим. Особливо такий салат оцінять чоловіки.

Опис приготування:

Салат готується швидко і особливих навичок не вимагає. Але слід зазначити про огірки. Їх не потрібно обсмажувати на олії. Необхідно позбавити тільки від зайвої рідини.

  • Куряче філе - 150 грам (відварне)
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Огірок - 1 штука (маринований, великий)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для обсмажування овочів)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
салат & Quot; Обжорка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат & Quot; Обжорка
Цибуля наріжте четвертинками кілець.
салат & Quot; Обжорка
Обсмажте на олії.
салат & Quot; Обжорка
Маринований огірок наріжте соломкою.
салат & Quot; Обжорка
Прогрійте на сковороді до зникнення рідини.
салат & Quot; Обжорка
Куряче філе наріжте соломкою.
салат & Quot; Обжорка
Складіть в салатник всі підготовлені інгредієнти, додайте майонез, подрібнений кріп. Перемішайте.
салат & Quot; Обжорка
Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти