Рецепт Салат «Обжорка» з корейською морквою фото

Салат «Обжорка» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Відмінною особливістю страви є заміна звичайної моркви на моркву по-корейськи. Саме вона робить салат пікантним і злегка гострим. Особливо такий салат оцінять чоловіки.

Салат готується швидко і особливих навичок не вимагає. Але слід зазначити про огірки. Їх не потрібно обсмажувати на олії. Необхідно позбавити тільки від зайвої рідини.

  • Куряче філе - 150 грам (відварне)
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Огірок - 1 штука (маринований, великий)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для обсмажування овочів)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
салат
Цибуля наріжте четвертинками кілець.
салат
Маринований огірок наріжте соломкою.
салат
Куряче філе наріжте соломкою.
салат
Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти