Салат «Обжорка» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінною особливістю страви є заміна звичайної моркви на моркву по-корейськи. Саме вона робить салат пікантним і злегка гострим. Особливо такий салат оцінять чоловіки.
Салат готується швидко і особливих навичок не вимагає. Але слід зазначити про огірки. Їх не потрібно обсмажувати на олії. Необхідно позбавити тільки від зайвої рідини.
- Куряче філе - 150 грам (відварне)
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Огірок - 1 штука (маринований, великий)
- Цибуля - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (для обсмажування овочів)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кріп - За смаком
Цибуля наріжте четвертинками кілець.
Маринований огірок наріжте соломкою.
Куряче філе наріжте соломкою.
Салат готовий. Смачного!