Салат «Новорічний» з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Святкові салати займають особливе місце в моїй кулінарній книзі. Їх список постійно поповнюється. Я рідко готую один і той же салат тривалий час, але цей полюбився особливо.
У цьому рецепті я розповім, як приготувати салат "новорічний" з курячою грудкою. При приготуванні салату я не використовувала сіль або спеції. Мені було досить. За смаком салат можна присолити або поперчити на ваш розсуд.
Салат досить соковитий за рахунок огірків, здається легким, але і він також дуже ситний! пробуйте!
- Свіжий огірок - 3 штуки
- Куряче яйце - 3 штуки (відварне)
- Горошок консервований - 1 штука (в банках)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Ковбаса варено-копчена - 300 грам (я брала "московську" )
- Куряча грудка - 350 грам (відварна)
- Майонез - За смаком
Для приготування новорічного салату з курячою грудкою необхідно вимити огірки і нарізати їх соломкою.
Перекладіть огірки в салатник. Додайте до них консервований зелений горошок.
Соломкою наріжте московську ковбасу. Можна взяти іншу таку ж щільну і смачну.
М'ясо відвареної курячої грудки потрібно зняти з кістки, видаліть шкірку, а м'ясо наріжте дрібненько.
Подрібніть відварні курячі яйця. За смаком в салат додайте зелень. Я використовувала тільки зелена цибуля.
Салат перемішайте, заправте майонезом. Викладіть на тарілку, красиво прикрасьте і подайте до столу.