Рецепт Салат «Новорічний феєрверк» фото

Салат «Новорічний феєрверк»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Кальмари
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Хочу поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати салат"Новорічний феєрверк" , який прекрасно впишеться в будь-який святковий стіл. Гарний, смачний, простий і дуже апетитний.

Опис приготування:

Подавати до столу салат"Новорічний феєрверк" в домашніх умовах можна не тільки порційно, як в даному випадку, але і на загальній тарілку. Варіантів оформлення теж може бути кілька - зелень, шматочки овочів, - в хід може піти все, що виявиться під рукою, щоб створити настрій.

  • Кальмар - 4 штуки
  • Консервована кукурудза - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Морква - 1 штука (по бажанню)
  • Майонез - 1 За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Огірок - 1 штука (для прикраси)
  • Цибулина - 1 штука
салат
1. У підсоленій воді відваріть попередньо очищені від плівок кальмари. Остудіть трохи.
салат
2. Наріжте тонкою соломкою. Також в рецепт приготування салату"Новорічний феєрверк" можна використовувати інші морепродукти за смаком або крабові палички, наприклад.
салат
3. У салатник викладіть кальмари, додайте кукурудзу. Натріть на тертці трохи сиру.
салат
4. Для яскравою нотки можете додати в цей простий рецепт салату"Новорічний феєрверк" терту свіжу моркву або корейську, наприклад.
салат
5. Ще один необов'язковий, але пікантний інгредієнт, - це маринована цибуля. Ви можете його просто обшпарити окропом або залити попередньо оцтом з водою, додавши трохи солі і перцю.
салат
6. Відваріть круто яйця, остудіть, очистіть і натріть на дрібній тертці.
салат
7. Залишилося тільки заправити страву і як слід перемішати. Салат"Новорічний феєрверк" можна доповнити не тільки майонезом, але і сметаною з гірчицею, буде теж дуже смачно. Для кислинки додайте також трохи соку лимона.
салат
8. Тепер готовий салатик можна прикрашати. Для цього використовуйте скибочки солодкого перцю, пір'я зеленої цибулі, а зі свіжого огірка потрібно вирізати невеликі зірочки. Ось так, смачно і дуже красиво!

Схожі рецепти