Рецепт Пиріг «феєрверк» з агрусом фото

Пиріг «феєрверк» з агрусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Ягоди, Пісочне тісто, Агрус
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

Прекрасний варіант простий, апетитною домашньої випічки хочу запропонувати вам на пробу. Пиріг "феєрверк" з агрусом на пісочному тісті і зі сметаною заливкою - це неймовірно смачно!

Чому "феєрверк"? Все просто - ягідки агрусу дуже ефектно лопаються в роті з кожним укусом, створюючи дивну гармонію смаків. Такий пиріг можна подавати як в теплому вигляді, так і холодному.

  • Яйце - 1 штука (тісто)
  • Вершкове масло - 125 грам (тісто)
  • Цукор - 120 грам (тісто)
  • Сода - 1/2 чайних ложки (тісто)
  • Сіль - 1 щіпка (тісто)
  • Борошно - 250-300 грам (тісто)
  • Крем - 200 грам (заливка)
  • Цукор - 100 грам (заливка)
  • Яйце - 2 штуки (заливка)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (заливка)
  • Агрус - 1-1.5 склянки
пиріг
Підготуйте інгредієнти. Ягоди вимийте, обсушити, видаліть хвостики.
пиріг
Для початку займемося тестом. Одне яйце збийте з цукром. Можна додати ваніль для аромату.
пиріг
Додайте вершкове масло.
пиріг
Всипте просіяне з сіллю і содою борошно.
пиріг
Замісити м'яке тісто. Приберіть його в холодильник на 30 хвилин.
пиріг
Для приготування заливки з'єднайте яйця з цукром.
пиріг
Всипте борошно і ретельно перемішайте, щоб не утворилися грудочки.
пиріг
Додайте сметану.
пиріг
Тісто розподіліть в формі для запікання, формуючи рівне дно і бортики.
пиріг
Влийте заливку.
пиріг
Викладіть ягоди агрусу. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
пиріг
Випікайте пиріг "феєрверк" близько 30-40 хвилин до готовності.
пиріг
Приємного чаювання!

Схожі рецепти