Рецепт Морозиво з агрусом фото

Морозиво з агрусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Агрус
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 10-13
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Цей рецепт морозива з агрусом не найлегший, але він того вартий! Морозиво з агрусом в домашніх умовах - ви коли-небудь таке пробували готувати? !

Опис приготування:

1. Взяти ягоди агрусу. Промити їх, очистити від плодоніжок, покласти в каструлю, додати 4 склянки води і поставити на середній вогонь. Помішуючи, довести до кипіння. Агрус потрібно варити, поки ягоди не почнуть розвалюватися і пускати сік.

2. Потім вміст зняти з вогню, дати охолонути і перемолоти блендером, або кухонним комбайном. Процідити від шкірки.

3. У миску покласти жовтки, додати цукор і ванілін. Збити міксером або віночком. У мікрохвильовій печі нагріти молоко разом з вершками. Ні в якому разі не доводити до кипіння! Влити суміш до яєць. Змішати до однорідної маси.

4. Крем вилити в каструлю і поставити на повільний вогонь. Варити, перемішуючи дерев'яною ложкою до загустіння. Зняти з вогню, дати охолонути.

5. Змішати вийшов заварний крем з пюре агрусу. Укласти в контейнери і заморозити.

Хай щастить!


  • Жовтки - 4 штуки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Жирні вершки - 400 мілілітрів
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Агрус - 500 грам
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
1. Взяти ягоди агрусу. Промити їх, очистити від плодоніжок, покласти в каструлю, додати 4 склянки води і поставити на середній вогонь. Помішуючи, довести до кипіння. Агрус потрібно варити, поки ягоди не почнуть розвалюватися і пускати сік.

2. Потім вміст зняти з вогню, дати охолонути і перемолоти блендером, або кухонним комбайном. Процідити від шкірки.

3. У миску покласти жовтки, додати цукор і ванілін. Збити міксером або віночком. У мікрохвильовій печі нагріти молоко разом з вершками. Ні в якому разі не доводити до кипіння! Влити суміш до яєць. Змішати до однорідної маси.

4. Крем вилити в каструлю і поставити на повільний вогонь. Варити, перемішуючи дерев'яною ложкою до загустіння. Зняти з вогню, дати охолонути.

5. Змішати вийшов заварний крем з пюре агрусу. Укласти в контейнери і заморозити.

Хай щастить!

Схожі рецепти