Морозиво з агрусом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт морозива з агрусом не найлегший, але він того вартий! Морозиво з агрусом в домашніх умовах - ви коли-небудь таке пробували готувати? !
1. Взяти ягоди агрусу. Промити їх, очистити від плодоніжок, покласти в каструлю, додати 4 склянки води і поставити на середній вогонь. Помішуючи, довести до кипіння. Агрус потрібно варити, поки ягоди не почнуть розвалюватися і пускати сік.
2. Потім вміст зняти з вогню, дати охолонути і перемолоти блендером, або кухонним комбайном. Процідити від шкірки.
3. У миску покласти жовтки, додати цукор і ванілін. Збити міксером або віночком. У мікрохвильовій печі нагріти молоко разом з вершками. Ні в якому разі не доводити до кипіння! Влити суміш до яєць. Змішати до однорідної маси.
4. Крем вилити в каструлю і поставити на повільний вогонь. Варити, перемішуючи дерев'яною ложкою до загустіння. Зняти з вогню, дати охолонути.
5. Змішати вийшов заварний крем з пюре агрусу. Укласти в контейнери і заморозити.
Хай щастить!
- Жовтки - 4 штуки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Жирні вершки - 400 мілілітрів
- Молоко - 200 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Агрус - 500 грам
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
2. Потім вміст зняти з вогню, дати охолонути і перемолоти блендером, або кухонним комбайном. Процідити від шкірки.
3. У миску покласти жовтки, додати цукор і ванілін. Збити міксером або віночком. У мікрохвильовій печі нагріти молоко разом з вершками. Ні в якому разі не доводити до кипіння! Влити суміш до яєць. Змішати до однорідної маси.
4. Крем вилити в каструлю і поставити на повільний вогонь. Варити, перемішуючи дерев'яною ложкою до загустіння. Зняти з вогню, дати охолонути.
5. Змішати вийшов заварний крем з пюре агрусу. Укласти в контейнери і заморозити.
Хай щастить!