Рецепт Салат «Новорічна мавпочка» фото

Салат «Новорічна мавпочка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Печінка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

"новорічна мавпочка" 2016, на мій погляд, обов'язково повинна бути схожа на дідуся морозу, щоб виконати всі наші мрії і бажання! І нехай на столі стоїть салат, а під столом - мішок з подарунками!

Відваріть печінку і яйце. Посмажте цибулю і моркву. Зберіть салат і сформуйте мордочку мавпочки. Оформіть за допомогою різних продуктів і подавайте на стіл! З наступаючим!

  • Печінка - 300 грам (свиняча або яловича)
  • Солоний огірок - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Помідор - 0, 5 штуки (для шапочки)
  • Яйце варене - 1 штука (для шапочки)
  • Плавлений сирок - 1 штука (для мордочки і брів)
  • Оливки без кісточки - 2 штуки (для очей і носа)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для смаження овочів)
салат
Підготуйте продукти для салату. Печінка відваріть в солоній воді 40 хвилин (до повної готовності). Остудіть. Яйце відварити круто. Цибулю і моркву очистіть і сполосніть під водою.
салат
Поріжте дрібно цибулю, натріть на крупній тертці моркву.
салат
Обсмажте овочі до готовності на рослинній олії з сіллю і перцем (меленим).
салат
Поріжте печінку і огірки кубиками.
салат
Частина печінки залиште для прикраси. Виріжте вуха, інше натріть на дрібній тертці.
салат
Зберіть салат: печінку, огірки, цибуля, морква, майонез і спеції.
салат
Перемішайте, салат готовий.
салат
Візьміть зручну тарілку. Сформируйте "мордочку".

Схожі рецепти