Салат «мавпочка» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Нехай Новий Рік Вогняної мавпи принесе у Вашу оселю багатства! Саме тому я вирішила приготувати такий рибний салат у вигляді пірата, старого, запеклого мавпи-пірата! вперед!
Відваріть овочі та рибу для салату. Залиште частина продуктів для оформлення салату. Прикрасьте як хоче Ваша фантазія і порадуйте гостей незвичайним на вид салатом! З наступаючим!
- Хек - 1 штука
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Яйце - 2-3 штук
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Огірок консервований - 1-2 штук (для прикраси)
- Оливки чорний - 2 штуки (для прикраси)
Приготуйте продукти для салату. Відваріть картоплю, яйця і велику тушку хека. Остудіть.
Зніміть шкіру з м'яса, видаліть плавники і хребет.
М'ясо порізати або пам'ятаєте вилочкою.
Поріжте дрібно картопля.
Морквину по-корейськи розділіть на дві частини, одну частину залиште для прикраси салату, іншу - дрібно поріжте.
Частина яйця залиште для ока, і частина білка для оформлення морди. Решта яйця поріжте кубиками.
Складіть інгредієнти салату в салатник і заправте майонезом. Відкоректуйте сіль-перець.
Салат готовий.
Візьміть велике блюдо. Викладіть весь салат у формі морди мавпи, підкресліть рельєф.
За допомогою білка зробіть вуха, вкладіть огірочок, зробіть косинку пірату. Морду почніть викладати дрібно порізаної морквою.
Оформіть білком морду, морквою рот, оливками ніс, зіниці, сережку. Салат готовий!