Салат «мавпочка» з рисом і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Наступаючий Новий 2016 рік - рік вогняної мавпи! У гороскопі на 2016 рік є щось таке, що обіцяє зробити рік незабутнім і яскравим. І саме час почати з Новорічного столу. Здивуйте мавпою!
Відваріть необхідні інгредієнти для салату, покришите дрібно. З салату сформуйте мавпочку. Оформіть морквою, огірком, оливками і майонезом. Салат готовий! З наступаючим вас Новим 2016 роком!
- Куряче філе - 250 грам
- Рис відварний - 200 грам
- Огірки - 3 штуки (мариновані)
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Морква - 3 штуки (для прикраси салату)
- Маслини - 5 штук (для прикраси салату, без кісточок)
- Зелень - За смаком
Підготуйте продукти. Відваріть моркву для прикраси салату, відваріть яйця і куряче філе.
Рис відварити в солоній воді до готовності, дайте охолонути.
Поріжте кубиками огірки, яйця і м'ясо. Залиште частина огірків і яєць для прикраси.
Зберіть салат, додайте майонез, сіль і спеції. Можна додати зубчик часнику для пікантності.
Перемішайте. Салат готовий.
Візьміть велике блюдо або прямокутну тарілку. Викладіть салат надаючи форму мавпочки.
Натріть на дрібній тертці моркву. Покрийте салат морквою, надаючи вогненний колір мавпі.
Оформіть жовтком "животик" і внутрішню частину & quot; вуха" . Білком викладіть "мордочку", "оченята" - огірком і оливками.
Оформіть гілочку, на якій сидить мавпочка.
Останній штрих - майонезом додайте виразності. Салат готовий!