Салат на зиму з перцю
(покроковий рецепт з фото)
Так приємно взимку відкрити якусь закачування і насолодитися відмінним смаком літніх овочів. Тому я пропоную вам приготувати салат з перцю, в який ми додамо рис і овочі - просто і смачно.
Насправді варіантів заготовок з перцю дуже і дуже багато, бо коли починається сезон його дозрівання, на ринку перець продається практично за безцінь. І в нашій родині завжди стоять на полицях баночки з перцем і різними заготовками з нього. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування салату на зиму з перцю, який вже давно став улюбленою стравою мого чоловіка в зиязикай період. І це не дивно, адже такий чудовий салатик підійде до всього: до м'яса, рибі, різним каш і так далі, та й смак у нього чудовий. І якщо вам цікаво дізнатися, як приготувати салат на зиму з перцю, тоді я розповім вам про це, а ви обов'язково порадуйте свою сім'ю таким відмінним блюдом.
- Перець болгарський - 2, 5 кілограма
- Морква - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Сік томатний - 2 L
- Мал - 1 Склянка
- Масло рослинне - 0, 5 L
- Сіль - За смаком