Рецепт Салат на зиму з перцю фото

Салат на зиму з перцю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Заготовки, Консервація

Так приємно взимку відкрити якусь закачування і насолодитися відмінним смаком літніх овочів. Тому я пропоную вам приготувати салат з перцю, в який ми додамо рис і овочі - просто і смачно.

Насправді варіантів заготовок з перцю дуже і дуже багато, бо коли починається сезон його дозрівання, на ринку перець продається практично за безцінь. І в нашій родині завжди стоять на полицях баночки з перцем і різними заготовками з нього. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування салату на зиму з перцю, який вже давно став улюбленою стравою мого чоловіка в зиязикай період. І це не дивно, адже такий чудовий салатик підійде до всього: до м'яса, рибі, різним каш і так далі, та й смак у нього чудовий. І якщо вам цікаво дізнатися, як приготувати салат на зиму з перцю, тоді я розповім вам про це, а ви обов'язково порадуйте свою сім'ю таким відмінним блюдом.

  • Перець болгарський - 2, 5 кілограма
  • Морква - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Сік томатний - 2 L
  • Мал - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 0, 5 L
  • Сіль - За смаком
салат на зиму з перцю - фото крок 1
Перець промиваємо під водою, видаляємо насіння і плодоніжки. Нарізаємо його на невеликі шматочки і обсмажуємо в великій кількості олії до м'якості.
салат на зиму з перцю - фото крок 2
Морква нарізаємо соломкою або трьом на тертці для корейської моркви. Викладаємо моркву на сковороду і так само смажимо до м'якості.
салат на зиму з перцю - фото крок 3
Тепер подрібнюємо цибулю в блендері або нарізаємо його дрібно і так само смажимо до прозорості.
салат на зиму з перцю - фото крок 4
Мал слід кілька разів промити і замочити в холодній воді.
салат на зиму з перцю - фото крок 5
Далі ми вливаємо в каструльку томатний сік, ставимо її на вогонь. Потім додаємо нарізану перець і варимо його хвилин 5. Додаємо моркву і цибулю, замочений рис, солимо за смаком і варимо протягом 15-25 хвилин на повільному вогні.
салат на зиму з перцю - фото крок 6
Знімаємо салат з вогню і розкладаємо по стерилізованим банкам, закочує і залишаємо на добу, укутавши банки будь-що-небудь тепле. Зберігати цей салат слід в прохолодному місці.

Схожі рецепти