Салат на ювілей
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - рецепт приготування смачного, ситного і святкового салату! З радістю розповім, як приготувати салат на ювілей, всім гостям він дуже сподобався, коли я я його готувала для мами!
Хочу вам розповісти, як приготувати салат на ювілей. Він смачний і соковитий, ситний і простий в один і той же час. Тут особисто мені дуже подобається незвичайне поєднання маринованої моркви і обсмажених грибів. Досить незвично. Рекомендую всім спробувати!
- Куряче філе - 400 грам
- Морква - 500 грам
- Горошок зелений - 300 грам
- Печериці - 15 штук
- Цибуля - 1 штука
- Цукор - 1.5 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
1. Курку відварити і остудити. Narezhem Мельк.
2. Окремо моркву тремо на тертці, змішуємо з цукром, koriandrom, оцтом і роздавлений часник. Гриби ж ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо з цибулею на сковороді.
3. З'єднаємо тепер все разом в салатниці, додавши горошок.
4. Додамо масло і спеції, перемішаємо.
5. Викладаємо в салатницю гіркою, прикрашаємо тепер горошком. От і все! Смачного!