Салат на 8 Марта зі морської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Цим салатом радувала мене дочка з чоловіком в минулому році. Як приємно було прокинутися і побачити таке на столі! Тепер хочу поділитися з вами простим і красивим рецептом. Приготуйте салат на 8 березня!
Квіти на салаті авторські, не судіть суворо, взяті з малюнка-листівці мені! Оформити салат можна будь-якими квітами, бузком з фарбованого білка, білими білковими ромашками або дзвіночками, гілочкою мімози з кропу і кукурудзи. Отже, приступимо!
- Маринована морська капуста - 250 грам
- Яйце велике - 4 штуки
- Кукурудза консервована - 200 грам
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте продукти ля салату. Відваріть яйця, остудіть їх і очистіть від шкаралупи. Промийте під проточною водою капусту, навіть в маринованої іноді трапляється пісок. Кукурудзу відцідити від рідини.
Капусту поріжте невеликими смужками, так зручніше буде їсти салат. На дно салатник покладіть трохи майонезу, далі - капусту і тонку сіточку з майонезу. Сіль в салаті не використовується.
Далі - шар тертих яєчних білків, майонезна сіточка. Використовуйте крупну тертку.
Далі - шар консервованої кукурудзи і майонезна сіточка.
Останній шар - терті яєчні жовтки.
Оформляємо салат. З гілочок кропу зробіть "стебла", "листочки". З половинки білка - "квіти", білок попередньо поріжте на тонкі смужки. Додайте для яскравості зелена цибуля. Салат готовий, в просочуванні він не потребує. Смачного, і з наступаючим святом!