Салат «літній»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.
Дуже смачний салат, який можна приготувати тільки влітку, тому як варену кукурудзу складно знайти в іншу пору року.
Опис приготування:
Я заздалегідь відварюю качани кукурудзи, знімаю з них зерна і використовую в салатах. Кукурудза повинна бути молоденька, щоб зерна швидко варилися.
- Кукурудза варена - 80 грам
- Капуста - 120 грам
- Огірок - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1. Капусту, огірки і зелень вимити. Дати добре стекти воді. Заздалегідь відварити кукурудзу і зняти зерна.
2. Огірки порізати кубиками або соломкою.
3. Капусту порізати довільно.
4. Порубати побільше зелені.
5. Збираємо всі продукти в салатник.
6. Солимо, додаємо в салат майонез.
7. Перемішуємо, салат"Літній" готовий! приємного!