Рецепт Салат «легкий» фото

Салат «легкий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Капуста, Морква, Ківі, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
На полуденок, На швидку руку, Літні, На сніданок
Салати

Сьогодні я для вас підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати салат "легкий" . Причому його назва відображає сам процес створення і калорійність страви. І ви відразу в цьому переконаєтеся.

Коли у мене в холодильнику з'являються свіжі овочі та фрукти, то я відразу з них роблю подібне блюдо. Цим воно і добре, так як завжди можна спробувати різні продукти і заправки. Цього разу мій вибір припав на незвичайне поєднання пекінської капусти з ківі, грушею і яблуком. Спробуйте! Ви здивуєтеся приємного смаку!

  • Пекінська капуста - 300 грам
  • Груша - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Ківі - 2 штуки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
салат
Пекінську капусту промийте і дрібно наріжте.
салат
Очищену моркву натріть на великій тертці або тертці для корейської моркви.
салат
У салатниці з'єднайте моркву і капусту. Посоліть овочі, а потім добре розмішайте і притисніть, щоб пішов сік.
салат
Ківі очистіть і наріжте невеликими шматочками.
салат
Грушу і яблуко, краще без шкірки, натріть на тертці для корейської моркви або на крупній. Сбизніте їх лимонним соком.
салат
Всі фрукти додайте до овочів. Перемішайте салат, додавши перець і оливкове масло.
салат
Готовий салат можете прикрасити шматочками ківі. Смачного!

Схожі рецепти