Салат «легкий»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я для вас підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати салат "легкий" . Причому його назва відображає сам процес створення і калорійність страви. І ви відразу в цьому переконаєтеся.
Коли у мене в холодильнику з'являються свіжі овочі та фрукти, то я відразу з них роблю подібне блюдо. Цим воно і добре, так як завжди можна спробувати різні продукти і заправки. Цього разу мій вибір припав на незвичайне поєднання пекінської капусти з ківі, грушею і яблуком. Спробуйте! Ви здивуєтеся приємного смаку!
- Пекінська капуста - 300 грам
- Груша - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ківі - 2 штуки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Пекінську капусту промийте і дрібно наріжте.
Очищену моркву натріть на великій тертці або тертці для корейської моркви.
У салатниці з'єднайте моркву і капусту. Посоліть овочі, а потім добре розмішайте і притисніть, щоб пішов сік.
Ківі очистіть і наріжте невеликими шматочками.
Грушу і яблуко, краще без шкірки, натріть на тертці для корейської моркви або на крупній. Сбизніте їх лимонним соком.
Всі фрукти додайте до овочів. Перемішайте салат, додавши перець і оливкове масло.
Готовий салат можете прикрасити шматочками ківі. Смачного!