Рецепт Салат «легкий» фото

Салат «легкий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Капуста , Морква , Ківі , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
На полуденок , На швидку руку , Літні , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Сьогодні я для вас підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати салат"Легкий" . Причому його назва відображає сам процес створення і калорійність страви. І ви відразу в цьому переконаєтеся.

Опис приготування:

Коли у мене в холодильнику з'являються свіжі овочі та фрукти, то я відразу з них роблю подібне блюдо. Цим воно і добре, так як завжди можна спробувати різні продукти і заправки. Цього разу мій вибір припав на незвичайне поєднання пекінської капусти з ківі, грушею і яблуком. Спробуйте! Ви здивуєтеся приємного смаку!

  • Пекінська капуста - 300 грам
  • Груша - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Ківі - 2 штуки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
салат
Пекінську капусту промийте і дрібно наріжте.
салат
Очищену моркву натріть на великій тертці або тертці для корейської моркви.
салат
У салатниці з'єднайте моркву і капусту. Посоліть овочі, а потім добре розмішайте і притисніть, щоб пішов сік.
салат
Ківі очистіть і наріжте невеликими шматочками.
салат
Грушу і яблуко, краще без шкірки, натріть на тертці для корейської моркви або на крупній. Сбизніте їх лимонним соком.
салат
Всі фрукти додайте до овочів. Перемішайте салат, додавши перець і оливкове масло.
салат
Готовий салат можете прикрасити шматочками ківі. Смачного!

Схожі рецепти