Салат «Коул Слоу»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.
Салат"Коул Слоу" з капусти і моркви - звичайний салат, тільки сюди додано трохи різних спецій. Це відмінний гарнір до м'яса, бутербродів і просто приємний салатик для розвантажувального дня.
Опис приготування:
Салат"Коул Слоу" дуже просто готується, потрібно тільки вибрати смачні солодкі овочі і успіх забезпечений. Вся справа в заправці, робіть її на свій смак і ви легко знайдете потрібну пропорцію. Іноді я зовсім не додаю майонез або навпаки, кладу його багато. У будь-якому випадку салат виходить смачний, легкий і корисний. Насіння селери надають салату приємну пікантність. До речі, опосередкованого рецептором салат "Cole Slough" придумали американці - там цей салат неймовірно популярний, хоча інгредієнти для нього, взагалі-то, цілком звичні і російській людині. Так чому б не приготувати? пробуйте, експериментуйте і приємного апетиту!
- Капуста - 600-700 грам
- Морква - 2-3 штук
- Масло оливкове - 13 склянок
- Яблучний оцет - 14 склянок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Насіння селери - 2-3 чайних ложок
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Капусту нашаткувати дрібно.
Моркву натерти на тертці або нашаткувати дрібно в кухонному комбайні.
Капусту, морква скласти в миску, додати майонез, олія, цукор, оцет і насіння селери.
Посолити за смаком, все добре розмішати!
Охолодіть перед подачею на стіл. Смачного!