Салат «Коул слоу» з Ростикс
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Легкий, вітамінний і дуже смачний салат"Коул Слоу" , як в Ростікс, можна приготувати і у себе вдома. Головне - це чудова, ніжна, злегка пікантна заправка, секрет якої ми вам розповімо.
Опис приготування:
Салат"Коул Слоу" добре знайомий відвідувачам Ростикс. Це дуже просте блюдо з таких знайомих нам продуктів, як капуста і морква. Але спеціальна заправка робить цей простий салат яскравим, шалено смачним, ніжним і апетитним. Я розповім вам, як приготувати знаменитий салат"Коул Слоу" з Ростикс, і ви зможете насолодитися цим чудовим салатом у себе вдома.
- Капуста - 500 грам
- Морква - 1-2 штук
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Оцет - 1 Ст. Ложка (фруктовий)
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Суміш перців - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Очищену і чисту моркву тремо на крупній тертці.
Капусту тонко нашаткуйте, а потім в посуді злегка пам'ятаєте її, щоб вона стала м'якше.
Додаємо моркву до капусти і добре перемішуємо.
У мисці змішуємо сметану (можна замінити на кефір або йогурт), оцет, майонез, сіль, цукор і суміш мелених в ступці перців.
Додаємо заправку до капусти з морквою і добре перемішуємо.
Додати сіль за смаком, залиште салат в холодильнику на 30-60 хвилин, а потім подавайте на стіл.