Салат з капустою Коул Слоу
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.
Салат Коул Слоу - традиційна американська закуска з капусти. Коул Слоу в перекладі"нашаткована капуста" . По суті це самий звичайний капустяний салат, але з особливою заправкою.
Опис приготування:
Рецепт капустяного салату Коул Слоу у кожного кухаря свій. В якості заправки для Коул Слоу використовується особливий соус, що надає страві неповторний ніжний, злегка пікантний і вершковий смак, який роблять на основі сметани, йогурту, майонез, кефіру, додають в нього яблучний оцет, цукрову пудру, гірчицю, перець і інші прянощі. З цим салатом можна і навіть потрібно експериментувати, його нічим не зіпсуєш!
- Капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Сир - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. Подрібніть капусту і моркву в соломинку, помістіть в одну ємність і посоліть.
2. В окремій мисці змішайте сир, чорний перець, лимонний сік, гірчицю, цукор і подрібнену цибулю.
3. Додайте сирну суміш до капусти і моркви.
4. Перемішайте суміш і приправте цукром. Охолодіть салат і подавайте до столу.