Коул слоу
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати коул слоу - класичний американський салат. Він дуже легкий у приготуванні, але має вельми незвичайний смак і аромат за рахунок злегка гострої заправки.
Цей салат неймовірно простий у приготуванні, що робить його відмінним вечерею на швидку руку. Також салат можна приготувати, якщо гості вже на порозі, ви не витратите на нього більш 15 хвилин! Коул слоу підходить до м'ясних страв, але його також можна подавати з картоплею або звичайними тостами. Гірчицю можна взяти звичайну або в зернах, на ваш розсуд. Обов'язково використовуйте майонез і сметану разом. Завдяки їм заправка виходить дуже апетитною!
- Капуста білокачанна - 300-350 грам
- Морква - 180-200 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5-1 чайних ложки

1. Нашинкуйтекапусту, натріть моркву на великій тертці і наріжте зелену цибулю. Перемішайте овочі.

2. Приготуйте заправку: майонез змішайте зі сметаною, гірчицею, лимонним соком, цукром і сіллю. Добре перемішайте заправку.

3. Овочі заправте і перемішайте. Подавайте до м'ясних страв або картоплі. Смачного!