Салат «грецький» з рибою і йогуртовой заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Чому б не доповнити традиційний овочевий салат такою смачною і корисною червоною рибкою, згодні? Якщо не боїтеся пробувати щось новеньке, тоді запрошую на кухню для маленького експерименту.
Пропоную Вашій увазі ідею, як приготувати салат "грецький" з рибою і йогуртовой заправкою. Він виходить дуже цікавим, корисним і дійсно смачним. Таке блюдо можна сміливо подати навіть на святковий стіл. У заправку можна за бажанням додати часник або будь-які ароматні трави і спеції, які вам до душі.
- Листя салату - 1 пучок (романо, айсберг, шпинат)
- Огірок - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Фета - 200 грам
- Грецький йогурт - 200 грам
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Червона риба - 450 грам (філе)
- Сік лимона - За смаком
1
Філе риби вимийте, обсушити як слід. Викладіть на лист фольги. Посоліть і поперчіть за смаком, полийте соком лимона, чуточкой масла. Додайте за бажанням спеції для риби або сушені трави. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини приблизно.
2
Для приготування заправки з'єднайте йогурт з цедрою лимона, додайте сіль, перець, тархун за смаком. Все як слід перемішайте.
3
З овочами все досить просто - вимийте, при необхідності очистіть, наріжте все і викладіть в глибокий салатник.
4
Туди ж відправте вимиті листя салату, а також Фету. Традиційних маслин, до речі, тут немає, але ви можете додати.
5
Викладіть зверху готову рибку і доповніть заправкою.
Смачного!
Смачного!