Рецепт Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною фото

Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фрукти , Яловичина , Гранат
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл , День народження , Новий рік
Салати , Салат Гранатовий браслет
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На сайті чимало авторів поділялося рецептом знаменитого салату"Гранатовий браслет" . Воно і зрозуміло, адже він дуже красивий і смачний. Можна не боятися замінити деякі продукти на альтернативні.

Опис приготування:

У класичному варіанті в блюдо додають відварене куряче філе. Я ж замінила його на м'ясо, можна спробувати і ковбасу або субпродукти. Загалом, тепер я можу розповісти вам, як приготувати салат"Гранатовий браслет" з яловичиною. Решта інгредієнти прості і всім знайомі.

  • Яловичина - 300 грам (м'якоть)
  • Картопля - 300 грам
  • Морква - 130 грам
  • Буряк - 200 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Гранат - 0, 5-1 штуки
  • Сіль - За смаком
салат
Яловичину заздалегідь відварити в підсоленій воді. Потім остудіть її і дрібно наріжте.
салат
Чистий картопля теж відварити в мундирі в солоній воді. Очистити і охолодити, а потім дрібно наріжте.
салат
Морква промийте, зваріть, остудіть, почистіть і наріжте або натріть на крупній тертці.
салат
Відварну і вже остигнула буряк почистіть, а потім наріжте дрібними кубиками.
салат
А тепер почніть формувати салат. У центрі плоскої тарілки встановіть стакан. Навколо нього укладіть яловичину. Змастіть її майонезом.
салат
Далі викладіть картоплю, а зверху - майонез.
салат
Наступний шар - морква і знову майонез.
салат
На моркву натріть на крупній тертці очищене яблуко. Змастіть його майонезом.
салат
Далі - шар буряка, промазаний майонезом.
салат
Салат прикрасьте гранатовими ядрами. З середини дістаньте стакан. Можна їсти страву відразу ж, а можна залишити його в холодильнику, щоб він більше просочився. Смачного!

Схожі рецепти