Рецепт Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною фото

Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фрукти, Яловичина, Гранат
Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На святковий стіл, День народження, Новий рік
Салати, Салат Гранатовий браслет

На сайті чимало авторів поділялося рецептом знаменитого салату "гранатовий браслет" . Воно і зрозуміло, адже він дуже красивий і смачний. Можна не боятися замінити деякі продукти на альтернативні.

У класичному варіанті в блюдо додають відварене куряче філе. Я ж замінила його на м'ясо, можна спробувати і ковбасу або субпродукти. Загалом, тепер я можу розповісти вам, як приготувати салат "гранатовий браслет" з яловичиною. Решта інгредієнти прості і всім знайомі.

  • Яловичина - 300 грам (м'якоть)
  • Картопля - 300 грам
  • Морква - 130 грам
  • Буряк - 200 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Гранат - 0, 5-1 штуки
  • Сіль - За смаком
салат
Яловичину заздалегідь відварити в підсоленій воді. Потім остудіть її і дрібно наріжте.
салат
Чистий картопля теж відварити в мундирі в солоній воді. Очистити і охолодити, а потім дрібно наріжте.
салат
Морква промийте, зваріть, остудіть, почистіть і наріжте або натріть на крупній тертці.
салат
Відварну і вже остигнула буряк почистіть, а потім наріжте дрібними кубиками.
салат
А тепер почніть формувати салат. У центрі плоскої тарілки встановіть стакан. Навколо нього укладіть яловичину. Змастіть її майонезом.
салат
Далі викладіть картоплю, а зверху - майонез.
салат
Наступний шар - морква і знову майонез.
салат
На моркву натріть на крупній тертці очищене яблуко. Змастіть його майонезом.
салат
Далі - шар буряка, промазаний майонезом.
салат
Салат прикрасьте гранатовими ядрами. З середини дістаньте стакан. Можна їсти страву відразу ж, а можна залишити його в холодильнику, щоб він більше просочився. Смачного!

Схожі рецепти