Салат з яловичиною «Гранатовий браслет»
(покроковий рецепт з фото)
"гранатовий браслет" - це дуже гарний салат на святковий стіл. Існує багато варіантів його приготування. Я вирішив спробувати приготувати його з яловичиною. Вийшло зовсім непогано.
Салат «Гранатовий браслет» готую з яловичиною. Для цього відварюю яловичину і всі овочі. Дрібно подрібнюю і викладаю шарами в наступній послідовності: картопля, яловичина, морква і буряк. Кожен шар змащую майонезом, солю і перчу. Потім прикрашаю зернами граната. Готовий салат обов'язково повинен як мінімум годину постояти в холодильнику для просочення. Смачного!
- Яловичина - 400 грам
- Майонез - 500 мілілітрів
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Гранат - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Відваріть яловичину в підсоленій воді протягом півтори години. Паралельно з цим відваріть картоплю, морквину і буряк. Поріжте картоплю дрібними кубиками і викладіть перший шар. Трохи посоліть і поперчіть за смаком, покрийте майонезом. Потім шар порізаної яловичини, його також змастіть майонезом.
Потім шар морквини - її можна потерти на тертці, або дрібно порізати.
Потім шар подрібненої буряка. Не забувайте кожен шар змащувати майонезом.
І завершальний етап - зерна граната. Рясно натикається їх по всій поверхні салату. Дайте салату годину-півтора просочитися в холодильнику і подавайте на стіл.