Рецепт Салат «Цезар» з рибою фото

Салат «Цезар» з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Лосось, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Зелень, Форель, Помідор, Сьомга, Сухарики, Червона риба, Листя салату
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід, 8 березня
Салати, Салат Цезар

Чи можна додати в салату "цезар" рибу? звичайно, можна, можливо! А яку? зрозуміло, червону! Простий рецепт салату "цезар" з рибою червоних сортів - для вашого столу!

Дивна річ - варто додати до звичного і добре знайомому "цезарю" трохи солоної червоної рибки, і з салату він перетворюється в обладнаний закуску хоч під пиво, хоч під міцніші напої! Немає, без жартів - дуже добре такий салат йде під коньяк. Однаковий захоплення викликає і у чоловіків, і у жінок.

Але і в повсякденному "безалкогольному" харчуванні рецепт приготування салату "цезар" з рибою цілком доречний - це і ситний полуденок, і легкий обід, і романтичну вечерю. Так що, думаю, він вам стане в нагоді

  • Салат листовий - 100 грам
  • Риба червона слабкого засолу - 250 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Помідори черрі або інші - 100 грам (опціонально)
салат
З батона зрізати скоринку (якщо вона занадто груба, в іншому випадку можна залишити). М'якуш нарізати невеликими кубиками, викласти на деко і запекти в духовці до золотистого кольору.
салат
Листя салату вимити і викласти на рушник, щоб обсохнули.
салат
Рибу нарізати тонкими скибочками.
салат
Яйця опустити в киплячу, але не вируючу воду на 1 хвилину.
салат
Яйця остудити прохолодною водою, а тим часом видавити сік з лимона.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю, яйця і лимонний сік, збити. Не припиняючи збивати соус, поступово ввести масло. Повинна вийти досить однорідна заправка світло-жовтого кольору.
салат
Заправити салатні листя соусом і обережно перемішати. Викласти крутон і рибу, скропити соусом. При бажанні прикрасити половинками помідорів чері. Посипати тертим пармезаном і подати на стіл!

Схожі рецепти