Рецепт Салат «Цезар» з рибою фото

Салат «Цезар» з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Зелень , Форель , Помідор , Сьомга , Сухарики , Червона риба , Листя салату
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід , 8 березня
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чи можна додати в салату"Цезар" рибу? звичайно, можна, можливо! А яку? зрозуміло, червону! Простий рецепт салату"Цезар" з рибою червоних сортів - для вашого столу!

Опис приготування:

Дивна річ - варто додати до звичного і добре знайомому"Цезарю" трохи солоної червоної рибки, і з салату він перетворюється в обладнаний закуску хоч під пиво, хоч під міцніші напої! Немає, без жартів - дуже добре такий салат йде під коньяк. Однаковий захоплення викликає і у чоловіків, і у жінок.

Але і в повсякденному"безалкогольному" харчуванні рецепт приготування салату"Цезар" з рибою цілком доречний - це і ситний полуденок, і легкий обід, і романтичну вечерю. Так що, думаю, він вам стане в нагоді

  • Салат листовий - 100 грам
  • Риба червона слабкого засолу - 250 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Помідори черрі або інші - 100 грам (опціонально)
салат
З батона зрізати скоринку (якщо вона занадто груба, в іншому випадку можна залишити). М'якуш нарізати невеликими кубиками, викласти на деко і запекти в духовці до золотистого кольору.
салат
Листя салату вимити і викласти на рушник, щоб обсохнули.
салат
Рибу нарізати тонкими скибочками.
салат
Яйця опустити в киплячу, але не вируючу воду на 1 хвилину.
салат
Яйця остудити прохолодною водою, а тим часом видавити сік з лимона.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю, яйця і лимонний сік, збити. Не припиняючи збивати соус, поступово ввести масло. Повинна вийти досить однорідна заправка світло-жовтого кольору.
салат
Заправити салатні листя соусом і обережно перемішати. Викласти крутон і рибу, скропити соусом. При бажанні прикрасити половинками помідорів чері. Посипати тертим пармезаном і подати на стіл!

Схожі рецепти