Салат «Цезар» з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Іноді навіть ідеальний класичний рецепт можна досить вдало доповнити цікавою родзинкою. Пропоную вам звернути увагу на цю класну ідею, як приготувати салат"Цезар" з горіхами.
Опис приготування:
Незмінні сухарики в цій страві можна замінити звичайними волоськими горіхами, буде оригінально і дуже смачно! В даному випадку використовується готова заправка для"Цезаря" , але ви можете приготувати її за своїм улюбленим рецептом. Раджу спробувати салатик в такому виконанні!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Пармезан - 50 грам
- Листя салату Романо - 4-5 штук
- Горіхи волоські - 50 грам
- Заправка для"Цезаря" - За смаком
1
Курячі грудки вимийте і висушіть.
2
Додати сіль, поперчіть, полийте соком лимона за смаком.
3
Обсмажте грудку на сковороді з рослинним маслом.
4
Листя салату вимийте, обсушити і викладіть на тарілку для подачі.
5
Зверху викладіть грудку, нарізану порційними шматочками.
6
Додайте пармезан і горішки.
7
Трохи поперчіть ще за бажанням, полийте заправкою - і можна подавати салат"Цезар" з горіхами до столу.
Смачного!
Смачного!