Рецепт Салат «Цезар» з горіхами фото

Салат «Цезар» з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка, Горіхи
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Салати, Салат Цезар

Іноді навіть ідеальний класичний рецепт можна досить вдало доповнити цікавою родзинкою. Пропоную вам звернути увагу на цю класну ідею, як приготувати салат "цезар" з горіхами.

Незмінні сухарики в цій страві можна замінити звичайними волоськими горіхами, буде оригінально і дуже смачно! В даному випадку використовується готова заправка для "цезаря", але ви можете приготувати її за своїм улюбленим рецептом. Раджу спробувати салатик в такому виконанні!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Пармезан - 50 грам
  • Листя салату Романо - 4-5 штук
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Заправка для "цезаря" - За смаком
1
Курячі грудки вимийте і висушіть.
2
Додати сіль, поперчіть, полийте соком лимона за смаком.
3
Обсмажте грудку на сковороді з рослинним маслом.
4
Листя салату вимийте, обсушити і викладіть на тарілку для подачі.
5
Зверху викладіть грудку, нарізану порційними шматочками.
6
Додайте пармезан і горішки.
7
Трохи поперчіть ще за бажанням, полийте заправкою - і можна подавати салат "цезар" з горіхами до столу.
Смачного!

Схожі рецепти