Рецепт Салат «Цезар» з горіхами фото

Салат «Цезар» з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Горіхи
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Іноді навіть ідеальний класичний рецепт можна досить вдало доповнити цікавою родзинкою. Пропоную вам звернути увагу на цю класну ідею, як приготувати салат"Цезар" з горіхами.

Опис приготування:

Незмінні сухарики в цій страві можна замінити звичайними волоськими горіхами, буде оригінально і дуже смачно! В даному випадку використовується готова заправка для"Цезаря" , але ви можете приготувати її за своїм улюбленим рецептом. Раджу спробувати салатик в такому виконанні!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Пармезан - 50 грам
  • Листя салату Романо - 4-5 штук
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Заправка для"Цезаря" - За смаком
1
Курячі грудки вимийте і висушіть.
2
Додати сіль, поперчіть, полийте соком лимона за смаком.
3
Обсмажте грудку на сковороді з рослинним маслом.
4
Листя салату вимийте, обсушити і викладіть на тарілку для подачі.
5
Зверху викладіть грудку, нарізану порційними шматочками.
6
Додайте пармезан і горішки.
7
Трохи поперчіть ще за бажанням, полийте заправкою - і можна подавати салат"Цезар" з горіхами до столу.
Смачного!

Схожі рецепти