Салат «Цезар» справжній
(покроковий рецепт з фото)
Салат "цезар" - мій улюблений салат, і рецептів його приготування існує безліч. Однак я хочу дати вам рецепт справжнього салату "цезар" за версією авторитетної кулінарної американської книги.
Салат "цезар" має багато варіантів, але ніхто вже не знає який варіант найправильніший. Мені розповідали цей рецепт найправильніший. Особливість його полягає в тому, що бекон обсмажується з розмарином. Бекон можна додати відразу в соус в подрібненому вигляді. Салат "цезар" правильний порадує вас багатим смаком. Спробуйте зробити Салат "цезар" правильний з гілочкою розмарину і вам буде сказано багато слів захоплення. Успіхів і приємного апетиту!
- Бекон - 80 грам
- Куряче філе - 200 грам
- Салат ромен - 1 штука
- Сир пармезан - 80 грам (основна частина - в соус, трохи залишити для прикраси)
- Лимон - 1 штука (сік)
- Анчоуси - 30 грам
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Грінки - - За смаком (з білого хліба)
Бекон обсмажити до золотистого кольору.
Зробити за допомогою блендера соус з лимонного соку, анчоусів, часнику, пармезан, оливкового масла і сметани.
Обсмажену курку порубати на дрібні шматочки.
На листя салату сорту ромен укласти курку
Додайте тонко нарізані смужки бекону, грінки і заправте соусом. Перемішайте.
Салат зверху посипати тертим сиром.