Рецепт Салат «Цезар» справжній фото

Салат «Цезар» справжній
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Салат"Цезар" - мій улюблений салат, і рецептів його приготування існує безліч. Однак я хочу дати вам рецепт справжнього салату"Цезар" за версією авторитетної кулінарної американської книги.

Опис приготування:

Салат"Цезар" має багато варіантів, але ніхто вже не знає який варіант найправильніший. Мені розповідали цей рецепт найправильніший. Особливість його полягає в тому, що бекон обсмажується з розмарином. Бекон можна додати відразу в соус в подрібненому вигляді. Салат"Цезар" правильний порадує вас багатим смаком. Спробуйте зробити Салат"Цезар" правильний з гілочкою розмарину і вам буде сказано багато слів захоплення. Успіхів і приємного апетиту!

  • Бекон - 80 грам
  • Куряче філе - 200 грам
  • Салат ромен - 1 штука
  • Сир пармезан - 80 грам (основна частина - в соус, трохи залишити для прикраси)
  • Лимон - 1 штука (сік)
  • Анчоуси - 30 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Грінки - - За смаком (з білого хліба)
салат
Бекон обсмажити до золотистого кольору.
салат
Зробити за допомогою блендера соус з лимонного соку, анчоусів, часнику, пармезан, оливкового масла і сметани.
салат
Обсмажену курку порубати на дрібні шматочки.
салат
На листя салату сорту ромен укласти курку
салат
Додайте тонко нарізані смужки бекону, грінки і заправте соусом. Перемішайте.
салат
Салат зверху посипати тертим сиром.

Схожі рецепти