Салат «Цезар» справжній
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.
Салат"Цезар" - мій улюблений салат, і рецептів його приготування існує безліч. Однак я хочу дати вам рецепт справжнього салату"Цезар" за версією авторитетної кулінарної американської книги.
Опис приготування:
Салат"Цезар" має багато варіантів, але ніхто вже не знає який варіант найправильніший. Мені розповідали цей рецепт найправильніший. Особливість його полягає в тому, що бекон обсмажується з розмарином. Бекон можна додати відразу в соус в подрібненому вигляді. Салат"Цезар" правильний порадує вас багатим смаком. Спробуйте зробити Салат"Цезар" правильний з гілочкою розмарину і вам буде сказано багато слів захоплення. Успіхів і приємного апетиту!
- Бекон - 80 грам
- Куряче філе - 200 грам
- Салат ромен - 1 штука
- Сир пармезан - 80 грам (основна частина - в соус, трохи залишити для прикраси)
- Лимон - 1 штука (сік)
- Анчоуси - 30 грам
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Грінки - - За смаком (з білого хліба)
Бекон обсмажити до золотистого кольору.
Зробити за допомогою блендера соус з лимонного соку, анчоусів, часнику, пармезан, оливкового масла і сметани.
Обсмажену курку порубати на дрібні шматочки.
На листя салату сорту ромен укласти курку
Додайте тонко нарізані смужки бекону, грінки і заправте соусом. Перемішайте.
Салат зверху посипати тертим сиром.