Салат «Білочка»
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий і яскравий салат "білочка" підійде для будь-якого дитячого свята. Особливо, для дня народження дівчинки. Салат укладається шарами, з картоплею, грибами і курячою грудкою.
Смачно і просто, Запевнюю вас. Не забудьте тільки на початку зварити моркву, картопля, яйця і курячу грудку. Салат "білочка" виходить ніжним і м'яким. Дуже подобається всій моїй родині. Рецепт салату "білочка" мені дала моя подруга, яка готує його на кожне свято. Я закохалася в цю білочку! Всім раджу.
- Куряче філе - 150-200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Грецькі горіхи - 50-70 грам
- Маслини - За смаком
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Насамперед відваріть куряче філе, картопля, морква і яйця. Потім наріжте картоплю маленькими кубиками або натріть на крупній тертці. І викладіть на тарілку у формі білочки.
Змастіть майонезом.
Куряче філе ріжемо так само дрібно, як картопля. Можете теж натерти на крупній тертці. Викладіть другим шаром і змастіть майонезом.
Наріжте шампіньйони маленькими шматочками разом з цибулею і тушкуйте. Викладіть третім шаром на куряче філе.
Відокремте яєчні білки від жовтків. Наступним шаром будуть жовтки. І змастіть їх майонезом.
Тепер почистіть яблука і наріжте кубиками, або натрій в tёrke. Викладіть на жовтки і покрийте майонезом.
Далі на "белочку" йде подрібнений волоський горіх. І теж майонез.
І посипаємо білком. У центрі насипте більше, це буде животик білочки.
Натріть на крупній тертці варену моркву, і посипте нею салат, как шубку белочки. Лапки і мордочка білочки - з маслин.