Торт Білочка
(покроковий рецепт з фото)
Любіть цукерки Білочка? Тоді пропоную вам відмінний рецепт на основі цих ласощів. Солодкий і смачний торт Білочка з шоколадною глазур'ю нікого не залишить байдужими.
Пропоную до святкового столу оригінальний рецепт приготування торта Білочка. Зробити такою солодкість досить просто. Тортик виходить дуже ніжним і буквально тане в роті. До того ж, завдяки шоколадної глазурі, він дивовижно виглядає.
- Яйце - 3 штуки
- Цукру - 100 грам
- Вершкове масло - 300 грам(100г - в тесту, 200г - крем)
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукерки Білочка - 10-12 штук
- Борошно - 200-300 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Жовтки - 2 штуки
- Шоколад - 100 грам
1. Для початку з'єднати вершкове масло, цукор і мед, відправити на водяну баню. Коли масло розтане, а цукор розчиниться зняти з вогню і трохи остудити. Вбити яйця і ретельно перемішати. Всипати соду і знову відправити на водяну баню. Щоб торт Білочка в домашніх умовах був справжнім, додати подрібнені цукерки. Через пару хвилин зняти з вогню і ретельно перемішати до утворення однорідної консистенції. Маса повинна трохи охолонути, щоб вводити в неї просіяне борошно. Додавати її потрібно поступово, ретельно вимішуючи тісто. Воно повинно вийти схожим на пластилін.
2. Із вказаної кількості інгредієнтів має вийти 7-8 коржів. Тісто потрібно розділити на однакові частини, кожну з яких тонко розкачати і відправити в заздалегідь розігріту духовку. Випікається кожен корж не більше 10 хвилин.
3. Поки печуться коржі, можна зайнятися кремом. Для цього необхідно з'єднати 100 грам згущеного молока з 200 грамами вершкового масла. Прогріти на водяній бані. Додати жовтки і трохи борошна (близько 2 столових ложок). Ретельно перемішати і проварити трохи до загустіння.
4. Коли всі коржі готові і охололи, можна приступати до основного процесу. Викладати по одному коржу в форму або на блюдо, промащувати рясно кремом і накривати наступним коржем.
5. Як зробити торт Білочка ще смачніше? Можна додати між коржів ще по жмені подрібнених горіхів. Коли всі коржі промазати, відправити тортик в холодильник приблизно на 1 час.
6. Шоколад розтопити на водяній бані і з'єднати з 100 грамами згущеного молока. Ретельно розмішати і полити тортик глазур'ю. Знову відправити у холодильник. Коли він добре просочиться, буде дуже легко різатися на порційні шматочки.