Салат «Бабушкін»
(покроковий рецепт з фото)
Цікаве поєднання інгредієнтів. Салат "бабушкін" дуже незвичайний, для любителів рибки. Цілком може замінити вечерю, так як дуже ситний і поживний. Ділюся рецептом!
Салат "бабушкін" має незвичайний збалансований смак! Поєднання кисло-солодкого і солоного. Заправка для салату - вносить новизну смаку, пікантність і оригінальність! Неймовірне багатство смакових відчуттів і все це в одному салаті! Поспішаю з вами поділитися рецептом, як приготувати салат "бабушкін" .
- Оселедець солона - 1 штука
- Огірок солоний - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (відвареної)
- Куряче яйце - 2 штуки (варене)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибуля, огірок, варені яйця, картопля наріжте кубиками.
Оселедець почистіть, зробіть філе. Яблуко і оселедець наріжте соломкою.
У великому салатнику соєденіте всі інгредієнти.
Приготуйте заправку. Соєденіте оливкова олія, гірчицю і оцет, добре перемішайте.
Полийте все нарізані інгредієнти заправкою. Додати сіль, поперчіть, добре перемішайте.
Поставте в холодильник на 1 час, щоб салат обмінявся смаками і просочився заправкою.
Салат "бабушкін" готовий. Подавайте в великому салатнику прикрасивши шматочками оселедця.