Рецепт Салат «Бабушкін» фото

Салат «Бабушкін»
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Салати

Цікаве поєднання інгредієнтів. Салат "бабушкін" дуже незвичайний, для любителів рибки. Цілком може замінити вечерю, так як дуже ситний і поживний. Ділюся рецептом!

Салат "бабушкін" має незвичайний збалансований смак! Поєднання кисло-солодкого і солоного. Заправка для салату - вносить новизну смаку, пікантність і оригінальність! Неймовірне багатство смакових відчуттів і все це в одному салаті! Поспішаю з вами поділитися рецептом, як приготувати салат "бабушкін" .

  • Оселедець солона - 1 штука
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки (відвареної)
  • Куряче яйце - 2 штуки (варене)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Цибуля, огірок, варені яйця, картопля наріжте кубиками.
салат
Оселедець почистіть, зробіть філе. Яблуко і оселедець наріжте соломкою.
салат
У великому салатнику соєденіте всі інгредієнти.
салат
Приготуйте заправку. Соєденіте оливкова олія, гірчицю і оцет, добре перемішайте.
салат
Полийте все нарізані інгредієнти заправкою. Додати сіль, поперчіть, добре перемішайте.
салат
Поставте в холодильник на 1 час, щоб салат обмінявся смаками і просочився заправкою.
салат
Салат "бабушкін" готовий. Подавайте в великому салатнику прикрасивши шматочками оселедця.

Схожі рецепти