Рецепт Салат «Бабушкін» фото

Салат «Бабушкін»
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Цікаве поєднання інгредієнтів. Салат"Бабушкін" дуже незвичайний, для любителів рибки. Цілком може замінити вечерю, так як дуже ситний і поживний. Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Салат"Бабушкін" має незвичайний збалансований смак! Поєднання кисло-солодкого і солоного. Заправка для салату - вносить новизну смаку, пікантність і оригінальність! Неймовірне багатство смакових відчуттів і все це в одному салаті! Поспішаю з вами поділитися рецептом, як приготувати салат"Бабушкін" .

  • Оселедець солона - 1 штука
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки (відвареної)
  • Куряче яйце - 2 штуки (варене)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Цибуля, огірок, варені яйця, картопля наріжте кубиками.
салат
Оселедець почистіть, зробіть філе. Яблуко і оселедець наріжте соломкою.
салат
У великому салатнику соєденіте всі інгредієнти.
салат
Приготуйте заправку. Соєденіте оливкова олія, гірчицю і оцет, добре перемішайте.
салат
Полийте все нарізані інгредієнти заправкою. Додати сіль, поперчіть, добре перемішайте.
салат
Поставте в холодильник на 1 час, щоб салат обмінявся смаками і просочився заправкою.
салат
Салат"Бабушкін" готовий. Подавайте в великому салатнику прикрасивши шматочками оселедця.

Схожі рецепти