Рецепт Саламат фото

Саламат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

У бурятської кухні є одне неймовірно оригінальне, ситне і смачне блюдо, яке я рекомендую спробувати. Хочете? Вашій увазі пропоную покрокові рекомендації, як зробити саламат.

Опис приготування:

Приготувати саламат в домашніх умовах зовсім нескладно. І хоч сучасний варіант буде не ідентичний класичному, спробувати блюдо все-таки варто. Важливо вибрати свіжу, натуральну і жирну сметану, тоді все однозначно вийде.

  • Крем - 300 грам
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Кефір - За смаком
саламат - фото крок 1
1. У каструлю відправте сметану і поставте на вогонь.
саламат - фото крок 2
2. Потрібно довести її до кипіння, а потім потроху всипати борошно.
саламат - фото крок 3
3. Безперервно помішуйте, щоб не утворилися грудочки. Кількість борошна, яке ви використовуєте в рецепті приготування саламаха, може бути більше або менше, важливо стежити за консистенцією.
саламат - фото крок 4
4. Тепер найголовніший процес - постійне помішування.
саламат - фото крок 5
5. І ось, що виходить в результаті - відділяється масло.
саламат - фото крок 6
6. У каструлю влийте трохи кефіру. Також можна додати дрібку солі або цукру.
саламат - фото крок 7
7. Ще трохи млоїте саламат в домашніх умовах на вогні - і можете відразу подавати до столу.
Дуже калорійне, ситне і смачне блюдо.

Схожі рецепти