Рецепт Салака запечена фото

Салака запечена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви

Салака запечена - рецепт дуже цікавий. Салака запікається в духовці разом з копченим сиром, тому виходить неймовірно смачною, Жирненький і добре підходить як ситна закуска до пива.

Як приготувати салаку запечену максимально швидко і корисно розповість цей рецепт. Ми використовуємо для страви філе салаки. Купили ми її на рибному ринку, хоча ця риба досить рідкісна. Ну що ж, якщо у вас є філе салаки, то неодмінно готуйте цю страву - не пошкодуєте. Салака запечена завжди приводить у захват чоловіка, який обожнює подібну закуску до пива і футболу Удачі!

  • Salaka - 600 грам (філе)
  • Цибуля - 3 штуки
  • Копчений сир - 300 грам
  • Сіль, перець, приправи - - За смаком
  • Борошно - - За смаком
  • Сушений кріп - - За смаком
  • Рослинна олія - - За смаком (для смаження)
салака запечена - фото крок 1
Борошно просіваємо з сіллю.
салака запечена - фото крок 2
Беремо рибу, промиваємо, нарізаємо на порційні шматочки.
салака запечена - фото крок 3
Гарненько обвалюють рибу в борошні і складаємо в один ряд на деко, змащений маслом.
салака запечена - фото крок 4
Цибуля дрібненько рубаємо, кладемо на рибку і посипаємо все товстим шаром натертого на середній терці копченого сиру.
салака запечена - фото крок 5
На сир викладаємо ще один шар обваленной в борошні салаки, шкуркою вгору і посипаємо приправами, сіллю, перцем. Можна скропити соком лимона. Ставимо розігріватися духовку до 180 градусів.
салака запечена - фото крок 6
Оговтується рибу смажитися в духовку на 20 хвилин. Смажимо в режимі спіраль зверху і знизу. Через 20-25 хвилин риба повинна апетитно підрум'янитися. Удачі

Схожі рецепти