Рулетики з свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей покроковий рецепт приготування рулетиків з свинини в духовці - прекрасний варіант не тільки для сімейного обіду, але і для святкового столу. Начинку можна варіювати на власний смак.
Приготувати рулетики зі свинини в духовці в домашніх умовах можна не тільки з грибною начинкою, але і овочевий, наприклад. В якості спецій підійде не тільки перець і сіль, але і інші приправи для м'яса за смаком. Якщо під рукою немає вершків, можна використовувати сметану, попередньо розбавивши його невеликою кількістю води.
- Свинина - 1 кілограм
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Вершки - 150 мілілітрів (або крем)
1. Для початку необхідно очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулю. Надіслати на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і обсмажити до золотистого кольору.
2. Гриби ретельно промити, просушити і нарізати. Використовувати можна не тільки шампіньйони, але і інші гриби на смак.
3. Яйця залити холодною водою і зварити круто. Потім трохи остудити. Гриби відправити на сковороду до цибулі і обсмажити 10-15 хвилин, щоб вийшла зайва волога.
4. Варені яйця очистити і нарізати невеликими кубиками. З'єднати з обсмаженими грибами.
5. У начинку також можна додати трохи тертого сиру.
6. Все ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком.
7. Рецепт приготування рулетиків з свинини в духовці далі переходить до другого етапу - нарізці м'яса. Свинину потрібно вимити, просушити і нарізати гострим ножем на відбивні. Злегка відбити кожен шматочок.
8. На край свинячої відбивної викласти невелику кількість начинки.
9. Акуратно загорнути, формуючи рулетик.
10. За допомогою шпаг або зубочисток закріпити краю.
11. На сковороду налити трохи олії і відправити туди рулетики. Обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки.
12. Обсмажені рулети перекласти у жароміцних форму.
13. Посолити і поперчити за смаком. На дно налити трохи води, а зверху залити рулети вершками.
14. Надіслати форму в розігріту духовку і довести страву до готовності.
15. Коли рулетики зі свинини в духовці в домашніх умовах будуть готові їх можна подавати до столу з улюбленим гарніром. При бажанні зверху можна присипати невеликою кількістю сиру. Також вершковий соус можна замінити томатним, наприклад.