Рулетики з свинини з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рулетики з свинини з начинкою я роблю з солоними огірками. Але впевнена, що можна використовувати будь-яку начинку: свіжі овочі або просто який-небудь соус. Головне - освоїти базовий рецепт. Ділюся!
Рулетики з свинини з начинкою - відмінне блюдо як для скромного сімейного обіду, так і для торжества. Виходить відмінне гаряче. Я пробувала подібні рулетики в ресторані, але домашні вони куди краще. Дуже смачним виходить соус. Спробуйте, сподіваюся рецепт рулетиків з свинини з начинкою вам сподобається
- Свинина - 1 кілограм (чотири крупно нарізані шматки для відбивних. Бажано довгих. )
- Цибуля - 1 штука (цибулина середнього розміру.)
- Солоні огірки - 2 штуки (середньої величини.)
- Бекон - 4 штуки(4 шматочка. Дрібно нарізані. Підуть в начинку.)
- Гірчичний - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
- Селера - 1 штука (один стебло середньої величини.)
- Свіжий чебрець - 1 штука (одна гілочка свіжого або 2 чайні ложки сухого.)
- Курячий бульйон - 0, 5 склянки (так само можна використовувати яловичий. )
- Червоне вино - 50 мілілітрів
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Приготуйте начинку. Солоні огірки, бекон і одну половинку лука дрібно наріжте. Відбийте шматочки свинини (якщо вони ще не відбиті). Поставте поруч гірчицю.
Свинину по обидва боки посоліть і поперчіть. Потім на одну сторону намажте гірчиці і зверху викладіть начинку.
Рулетики перетяните харчовими нитками. Обсмажте на вершковому маслі з обох сторін, поки вони не змінять колір. Як тільки обсмажилися, відкладіть в сторону.
В ту ж сковороду киньте обсмажувати овочі для соусу: наріжте дрібно залишилася половинку цибулини, морква і селера. Обсмажуйте до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.
До овочів додайте курячий бульйон, червоне вино. Туди ж викладіть рулетики і тушкуйте їх близько двох годин.
Після гасіння, дістаньте рулетики, су штам, позбудьтеся від овочів. І додайте в соус томатну пасту. Тепер можете подавати до столу з будь-яким гарніром, поливаючи блюдо соусом.