Рулетики з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Вироби з листкового тіста готуються дуже швидко, вони завжди смачні і завжди швидко з'їдаються. Рулетики з такого тесту можна зробити з різними начинками - з солодкими, з солоними, на будь-який смак.
Випічка з листкового тіста - одна із моїх улюблених. Чудовий смак, великий вибір начинок, а саме головне - вона випікається дуже швидко і працювати з готовим листковим тістом дуже легко. У моїй морозилці завжди є про запас упаковка такого тесту. І я в будь-який момент можу спекти що завгодно. Особливо мені подобаються рулетики - начинку для них можна приготувати буквально з того, що є в холодильнику . Яйця з цибулею, сир з ковбасою, сир солодкий або солоний з зеленню і часником - простір для вашої фантазії величезний. Ну а зараз я розповім, як приготувати рулетики з листкового тіста. Начинка у мене солодка.
- Листкове бездріжджове тісто - 500 грам
- Сир - 200-250 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки (якщо сир не сухий - якнайменше)
- Ізюм - 100 грам
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки(2 - в начинку, 1- посипати готові рулетики)
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
Приготуємо начинку для рулетиків. Змішаємо сир, кокосову стружку, цукрову пудру, сметану і розпарений і підсушений родзинки
Начинка не повинна бути рідкою, тому сметану краще підмішати в останню чергу.
Розкачуємо размороженное листкове тісто в пласт і викладаємо на нього рівним шаром начинку.
Скачує тісто з начинкою в тонкий довгий рулет.
А потім нарізаємо на невеликі рулетики.
Викладаємо рулетики на деко, застелене пергаментом. Його можна злегка присипати борошном.
Змащуємо рулетики рослинним маслом і посипаємо маком або подрібненими горішками.
Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо хвилин 25 до красивого золотистого кольору. Остигнули рулетики посипаємо цукровою пудрою.