Рулетики з тіста з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом пікантних рулетиков з тіста з фаршем для святкового столу. Ароматні і соковиті м'ясні рулетики стануть прекрасною ситної закускою.
Я люблю робити такі рулетики на звані вечері, вони неодмінно викличуть захоплення у гостей. Для приготування рулетиків з тіста з фаршем нам потрібно зробити тісто як на пельмені, що дуже просто. До речі, самі по собі такі рулетики схожі на пиріжки з м'ясом, але ось соус робить їх дуже пікантними. Дивимося далі рецепт.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 5 штук
- Сік томатний - 200 мілілітрів
- Борошно - 3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Робимо тісто з борошна, яйця і води. Імплікація, нехай полежить хвилин 40.
Фарш перемішайте з подрібненою цибулею. Нам знадобиться 2 цибулини. Розкачуємо пласт тіста, викладаємо фарш рівномірно.
Звертаємо рулет.
А тепер його ріжемо на маленькі рулетики.
Окремо обсмажте залишилися цибулини, порізані півкільцями, з томатним соком. Тепер викладаємо рулетики на деко, обмакиваем в соус.
Зверху теж поливаємо соусом. І відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Готові рулетики з тіста з фаршем подаємо, прикрасивши овочами. Смачного!