Картопляні рулетики з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо я заздалегідь знаю, що у мене не буде часу готувати м'ясо, то замість нього вибираю фарш. Тому маю на увазі кілька варіантів на кожен день, які досить просто зробити на вечерю чи обід.
Опис приготування:
Цей рецепт сподобається всім тим, хто любить звичні поєднання смаків, але все-таки хоче додати щось незвичайне. Прочитайте про те, як приготувати картопляні рулетики з фаршем. Вони запікаються в духовці, але, щоб вийшла апетитна скоринка, спочатку обсмажити вироби. На гарнір можна зробити простий салат. Не забудьте подати соус.
- Картопля - 800 грам
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля заздалегідь відваріть. Чисте его, а потім натріть на крупній тертці.
До картоплі додайте яйця, перець і сіль. Перемішайте.
Всипте борошно, і замішати тісто.
Займіться фаршем. Додайте в нього воду, сіль і перець. Масу ретельно перемішайте.
Тісто розкачати в ковбаску, а потім наріжте її однаковими шматочками.
Зробіть зі шматків коржі в 0, 5 см завтовшки. У центр кожної покладіть ложку фаршу і розподіліть його.
Поверніть все коржі з фаршем в рулетики.
Обсмажте вироби в розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору. Потім перекладіть рулетики на деко з пергаментом.
Запікайте рулети в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах. Смачного!