Картопляні рулетики з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо я заздалегідь знаю, що у мене не буде часу готувати м'ясо, то замість нього вибираю фарш. Тому маю на увазі кілька варіантів на кожен день, які досить просто зробити на вечерю чи обід.
Цей рецепт сподобається всім тим, хто любить звичні поєднання смаків, але все-таки хоче додати щось незвичайне. Прочитайте про те, як приготувати картопляні рулетики з фаршем. Вони запікаються в духовці, але, щоб вийшла апетитна скоринка, спочатку обсмажити вироби. На гарнір можна зробити простий салат. Не забудьте подати соус.
- Картопля - 800 грам
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля заздалегідь відваріть. Чисте его, а потім натріть на крупній тертці.
До картоплі додайте яйця, перець і сіль. Перемішайте.
Всипте борошно, і замішати тісто.
Займіться фаршем. Додайте в нього воду, сіль і перець. Масу ретельно перемішайте.
Тісто розкачати в ковбаску, а потім наріжте її однаковими шматочками.
Зробіть зі шматків коржі в 0, 5 см завтовшки. У центр кожної покладіть ложку фаршу і розподіліть його.
Поверніть все коржі з фаршем в рулетики.
Обсмажте вироби в розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору. Потім перекладіть рулетики на деко з пергаментом.
Запікайте рулети в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах. Смачного!