Рулетики з картоплі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Ці рулетики - універсальне блюдо, яке поєднує в собі і м'ясо, і гарнір. Щоб їх приготувати, звичайно, доведеться докласти трохи зусиль, зате ви різноманітність свій стіл і здивуйте близьких!
Опис приготування:
Страва являє собою картопляні рулети з невеликим прошарком фаршу. Прекрасно можна подати ці рулетики як основне блюдо або як гарнір. Фарш можна замінити смаженими грибами, сиром або овочами. Дуже смачно виходить!
- Картопля - 3 штуки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Куряче філе - 200 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
1. Картоплю відварити в мундирі, потім охолоджують, Чистий і натрію Терк.
2. Поки вариться картопля, м'ясо пропустіть через м'ясорубку, додайте сметану. Не забудьте посолити, поперчити. Добре перемішайте.
3. До картоплі додайте 1 яйце. Додати сіль, поперчіть.
4. Додайте борошно.
5. Замісити тісто.
6. Розділіть тісто на кілька частин (у мене вийшло 4 рулетка). Кожну частину розкачати в прямокутник, намажте фаршем.
7. Поверніть рулетом і викладіть у жароміцних форму.
8. Змастіть рулети яйцем і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
9. Смачного!