Рецепт Запіканка з картоплі з фаршем фото

Запіканка з картоплі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Фарш
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Запіканка

Залишився картопля після вечері і трохи м'ясного фаршу після приготування котлет? Зробіть відмінне універсальне і просте блюдо. Розповім, як приготувати запіканку з картоплі з фаршем.

Запіканка - це відмінний спосіб використовувати залишки продуктів або те, що є в холодильнику. Подавати блюдо коштує через кілька хвилин після запікання. Можна зробити по одному шару або кілька, дивлячись скільки є товарів. Можна запекти все в одній формі або порційно.

  • Картопля - 3 штуки
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Суміш овочів - 1-1, 5 склянки
  • Фарш із яловичини - 700 грам
  • Яловичий бульйон - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
запіканка з картоплі з фаршем - фото крок 1
1. Відваріть картоплю і перетворите його в пюре, додайте 60 грам вершкового масла. У сковороду налийте олію, викладіть суміш заморожених овочів і подрібнену цибулю, обсмажуйте кілька хвилин.
запіканка з картоплі з фаршем - фото крок 2
2. Додайте до овочів яловичий фарш і яловичий бульйон, перемішайте і тушкуйте все від 7-15 хвилин, до готовності фаршу.
запіканка з картоплі з фаршем - фото крок 3
3. Змастіть форму шматочком вершкового масла, викладіть овочі, розподіліть по всій формі.
запіканка з картоплі з фаршем - фото крок 4
4. Поверх овочів і фаршу викладіть картопляне пюре, за допомогою вилки зробіть характерний малюнок і викладіть шматочки вершкового масла.
запіканка з картоплі з фаршем - фото крок 5
5. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин.
запіканка з картоплі з фаршем - фото крок 6
6. Готову запіканку трохи остудіть протягом 10 хвилин, а потім насолоджуйтеся.

Схожі рецепти