Рулетики з корицею і глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)
Рулетики виходять м'які, повітряні і ароматні, завдяки використанню кориці. Можна обійтися без глазурі, але з нею набагато смачніше. Для вас рецепт, як приготувати рулетики з корицею і глазур'ю.
Глазур можна зробити з цукрової пудри і лимонного соку, а також використовувати вершковий сир. Покрийте глазур'ю ще теплі рулети, щоб частина глазурі вбралася в тісто, а потім почекайте до її застигання. Ви можете викласти рулети на невеликій відстані один від одного або поруч, як в рецепті.
- Молоко - 1 Склянка(+4 столові ложки для глазурі)
- Швидкодіючі сухі дріжджі - 2 чайних ложки
- Цукор білий - 1/4 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 4 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 14 Ст. Ложок
- Коричневий цукор - 1/4 склянки
- Мелена кориця - 1 Ст. Ложка
- Вершковий сир - 115 грам
- Цукрова пудра - 2 склянки
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
1. Змішайте з допомогою міксера з крючкообразной насадкою ледве тепле молоко, дріжджі і білий цукор, потім дайте суміші постояти 5 хвилин, до утворення піни. Додайте яйця, борошно, сіль і перемішайте на середній швидкості, поки не вийде липке тісто, далі трохи розтопіть 6 ложок вершкового масла. Додавайте по 2 столові ложки і постійно перемішуйте. Замісити тісто протягом 10 хвилин.
2. Скачайте з тіста кульку, помістіть його в миску, трохи змащену маслом і поставте в холодильник мінімум на 8 годин, щоб тісто піднялося.
3. Дістаньте тісто з холодильника, посипте поверхню борошном і розкачайте качалкою в прямокутну форму. Трохи розтопіть 4 столові ложки олії, помажте їм тісто, залишивши з одного короткого краю близько 2 см.
4. Змішайте в мисці коричневий цукор, корицю і сіль за смаком. Нанесіть суміш кориці на масло.
5. Сверре тісто ruletom, починаючи з короткого краю.
6. Розріжте рулет на 8 рівних частин
7. Помістіть рулет на змащену маслом форму для випікання, накрийте харчовою плівкою і помістіть в тепле місце на 30-90 хвилин.
8. Тісто буде готове тоді, коли рулети будуть збільшені і торкатися один одного.
9. Поставте форму в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікайте протягом 20-25 хвилин, потім дістаньте рулети з духовки і остудіть протягом 5 хвилин.
10. Приготуйте глазур, для цього змішайте міксером в мисці теплий вершковий сир і 4 столові ложки м'якого вершкового масла до отримання пухнастої суміші. Додайте 1 столові ложку молока і половину цукрової пудри, змішайте на великій швидкості протягом 1 хвилини, потім додайте залишок пудри і екстракт ванілі, перемішайте. Додавайте по 1 столовій ложці молока і перемішайте, поки не отримаєте глазур потрібної консистенції. Промажьте ще теплі рулети глазур'ю. Смачного!