Рулетики з хліба з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і швидкий десерт, приготування якого займе всього півгодинки. Можете запекти такі в духовці або обсмажити на сковороді. Розповім, як приготувати рулетики з хліба з корицею.
Беріть м'який хліб, краще той, що використовують для тостів. Можна використовувати не тільки корицю, а також вершковий сир. Рулетики можна зробити несолодкими, наприклад, з начинкою з твердого сиру або бекону, з томатом і ковбасою. Зробити їх можна до сніданку або на полуденок, до раптового приходу гостей.
- Вершкове масло - 100 грам
- Обкладинка - За смаком
- Цукор - За смаком
- Хліб - 10 скибочок
1. Візьміть м'який хліб (краще для тостів), можна нарізаний тонко, або купіть цілу булку і наріжте тонко самі. Ображати все скоринки.
2. Візьміть качалку і розкачати кожну скибочку.
3. Розтопити масло і змастіть їм кожен шматочок з двох сторін.
4. Посипте корицею і цукром з одного боку.
5. Складіть обидва краї до центру.
6. Потім поверніть отриманий шматочок рулетиком.
7. Викладіть рулетики у форму для запікання або на деко. Запікайте їх в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистої скоринки (близько 15-20 хвилин), а можете обсмажити їх на сковороді.
8. Подавайте рулетики відразу після приготування.