Рулетики з індички
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска на святковий стіл - це рулетики з індички! Раджу всім господиням обов'язково спробувати приготувати ці смачні і апетитні рулетики з індички, буде дуже смачно!
Рулетики з індички - це універсальне блюдо, яке можна подати в гарячому або холодному вигляді, в якості закуски або навіть основного блюда. Начинка з яблука і селери додасть страві нотку свіжості і ніжності. Готові рулетики можна подати зі стручкової квасолею, картопляним пюре або легким вершковим соусом.
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Яблуко - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сухарі - 1, 5 склянки
- Індичі грудки - 2 штуки
- Зелень подрібнена - 4-5 Ст. Ложок
- Бекон - 450 грам
1
Увімкніть духовку розігріватися до 200 градусів.
Тим часом займіться начинкою: поріжте яблуко, селера і цибулю кубиками. У сотейнику розтопіть вершкове масло. Додайте до масла яблуко, селера і цибулю, помішуючи, готуйте хвилин 8-10 до м'якості на середньому вогні.
Тим часом займіться начинкою: поріжте яблуко, селера і цибулю кубиками. У сотейнику розтопіть вершкове масло. Додайте до масла яблуко, селера і цибулю, помішуючи, готуйте хвилин 8-10 до м'якості на середньому вогні.
2
Можете використовувати готові великі панірувальні сухарі, я завжди роблю домашні: просто обсмажую з сіллю і перцем, додаючи трохи приправ.
3
Додайте сухарі в сотейник до решти інгредієнтів, перемішайте і приберіть з вогню, дайте охолонути.
4
Філе індички промийте, промокніть паперовими рушниками і акуратно розріжте на прямокутні пласти товщиною в 0, 5-1 см.
5
Нанесіть начинку на індичку, посипте тертим сиром і зеленню, потім щільно загорніть в рулет. До речі, раджу філе розмістити на харчовій плівці, тоді рулет загортати буде легше з її допомогою.
6
Потім кожен рулет оберніть шматочком бекону.
7
Викладіть рулети в форму для випікання і відправте в духовку. При температурі 200 градусів готуйте рулети, перевертаючи, по 3-5 хвилин з кожного боку, щоб вони подрумянились.
Потім зменшіть температуру до 80 градусів і готуйте в духовці ще годину. Так рулети пропекутся.
Потім зменшіть температуру до 80 градусів і готуйте в духовці ще годину. Так рулети пропекутся.
8
Поки рулети випікаються, можна приготувати вершковий соус до них або відварити овочі. Я люблю подавати рулетики зі спаржею або стручкової квасолею.
9
Готовим рулетів дайте охолонути, поріжте їх на порційні рулетики і подавайте. Що мені найбільше в них подобається: вони хороші і в гарячому, і в холодному вигляді.
Смачного!
Смачного!