Рулетики з індички з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо за рецептом, як приготувати рулетики з індички з сиром, можна зробити заздалегідь, тому як весь процес займає багато часу. До столу рулетики подаю вже добре остиглими, так набагато смачніше.
Приготування рулетів проводжу в два етапи: готую маринад, потім повертаю рулет, обсмажую його і запікаю. Такі рулети прекрасно замінюють покупну ковбасу, їх можна загорнути у фольгу або харчову плівку і зберігати в холодильнику.
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Часник - 6 зубчиків(2 зубчики для маринаду, 4 зубчики для рулету)
- Філе індички - 2-2, 5 кілограма
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Шавлія - 2 Ст. Ложки
- Фенхель - 1 Чайна ложка
- Сир твердий - 180-200 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Бекон - 20 штук
1. Для маринаду: змішую цукор зі столовою ложкою солі, 10 горошинами чорного перцю, лавровим листом, зубчиками часнику, заливаю все 3 склянками води. Кладу в отриману суміш філе, доливаю води (якщо потрібно), щоб покрити м'ясо. Залишаю в маринаді на добу.
2. Дістаю філе, промиваю його і витираю насухо, потім викладаю на харчову плівку і накриваю ще одним шматочком плівки, відбиваю філе.
3. Посипаю філе сіллю і чорним меленим перцем. У миску кладу панірувальні сухарі, відвалів часник, додаю шавлія, фенхель. Посипаю рулет отриманою сумішшю і викладаю твердий сир, подрібнений на крупній тертці.
4. Акуратно загортаю рулет, починаю з тонкої боку.
5. На харчову плівку викладаю в ряд тонкі скибочки бекону і загортаю в них рулет, закріп кінці зубочистками.
6. Гарненько розігріваю велику жаровню, кладу оливкова олія і обсмажую рулети з усіх боків до рум'яної скоринки (близько 4 хвилин з кожного боку). Потім переставляю жаровню в розігрітий до 165-170 градусів духовку і випікаю 30-40 хвилин.
7. Видаляю зубочистки з остиглого рулету, нарізаю його шматочками і подаю.