Рулетики з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачний рецепт найніжніших рулетиків з індички напевно вам сподобається. Приготування в мультиварці заощадить вам час і сили. Тому дивіться, як приготувати рулетики з індички в мультиварці.
М'ясо індички виходить дуже ніжним і смачним. Приємна начинка доповнює смак індичатини. Дізнайтеся, як приготувати рулетики з індички в мультиварці.
- Філе індички - 400 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сир - 50 грам (будь-який твердий)
- Грецькі горіхи - 20 грам
- Гочіца - 1 Чайна ложка
- Кетчуп - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сушений базилік - За смаком
Починаємо нашу підготовку з індичого філе. Якщо воно сильно велике, то розрізаємо на кілька шматків середнього розміру, це буде основа наших рулетиков. Потім змішайте майонез і гірчицю, цією сумішшю всюди обмажте наше філе. У такому вигляді залиште м'ясо маринуватися на 2 годину.
Як тільки м'ясо замаринувалося, перекладаємо його на дошку. Акуратно накриваємо його спеціальним пакетиком або прозорою плівкою і починаємо відбивати молотком. Гарненько відбийте м'ясо з обох сторін, адже ми ж хочемо, щоб рулетики були ніжними.
Після того як відбили шматки м'яса, покладіть їх знову на дощечку, почніть додавати спеції і начинку. Додати сіль, поперчіть, посипте дрібно порубаними волоськими горіхами, на кожен шматок покладіть трохи тертого сиру. Після цього загорніть м'ясо рулетиками.
Тепер "закутайте" наші рулетики з індички в фольгу і покладіть в мультиварку. Залийте в неї воду, виставте режим варіння на пару. У такому вигляді їх готувати необхідно близько 40 хвилин.
Беремо невелику чашку або блюдце, готуємо соус для рулетиків, змішуючи кетчуп, оливкова олія і базилік. Як тільки рулетики приготувалися в мультиварці, перекладаємо їх на деко, попередньо забравши фольгу. Змащуємо рулети приготованим соусом.
Ставимо деко з рулетиками в духовку і продовжуємо підготовку. Обсмажуємо їх там до рум'яної скоринки. Тепер наші рулетики з індички готові. Смачного!