Рулет з крабовими паличками в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Ролл з лаваша з начинками з морепродуктів, овочів, м'яса та інше - це відмінна закуска. Подають її холодною або теплою, по бажанню. Розповім, як приготувати рулет з крабовими паличками в лаваші.
Для приготування підходить звичайний вірменський лаваш (тонкий). Лаваш можна подати холодним або підсмажити на сковороді в яйці. Ви можете розрізати його шматочками або залишити цілком, а при подачі розрізати на 2 частини. Всередину можна покласти будь-яку начинку, крабові палички добре поєднуються із зеленню, вареними яйцями, ковбасою, свіжими і маринованими овочами.
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Салат - 0, 5 пучка
- Крабові палички - 240 грам
- Яйця відварні - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
1
Листя салату вимийте, видаліть качан і розберіть листя. Огірок вимийте і розріжте тонкими пластинками.
2
Розгорніть кожну крабову паличку, очистіть і дрібно наріжте відварені яйця.
3
Розкладіть лаваш, змастіть його майонезом, викладіть спершу салатні листя, потім - огірки, яйця і крабові палички.
4
Поверніть лаваш в щільний рулет і оберніть в харчову плівку або фольгу. Надішліть його на 1 час в холодильник.
5
Розріжте лаваш на шматочки і акуратно викладіть на тарілку, подавайте закуску холодної.