Деруни з крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Деруни - самі по собі вже просто чудове блюдо, а якщо приготувати їх з крабовими паличками, то вони будуть чудові подвійно. Це швидко і просто! Розповім як приготувати.
Деруни з крабовими паличками не тільки смачні, але ще і дуже красиві і апетитні, приготувати їх - хвилинна справа. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням. Додавайте свою фантазію, і ви отримаєте свій унікальний смак.
- Картопля - 350 грам
- Крабові палички - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Зелень кропу - 20 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
Подрібніть крабові палички, vbeyte 1 яйце.
Натріть на середній терці картопля, приправити сіллю, поперчіть.
При бажанні можна додати подрібнену зелень кропу.
Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, і обсмажте деруни з двох боків до рум'яної і хрусткої скоринки.
Готові деруни викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від залишків олії.
Подавайте деруни зі сметаною і різними соусами. Смачного!