Рецепт Рулет з індички з морквою фото

Рулет з індички з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Фаршировані

З двох стегон індички можна приготувати смачну холодну закуску для чотирьох осіб. Для соковитою начинки візьміть морква, часник, гострий соус і сир. Охолоджений рулет нарізається тонкими скибочками.

Для того щоб зняти м'ясо стегна з кістки, зробіть розріз уздовж неї і видаліть кістку. Потім вирівняли товщину м'яса, відбивши його кухонним молотком. Трохи спецій, соковита начинка - ось всі секрети смачної закуски з індичого м'яса. Подробиці, як приготувати рулети з індички з морквою, дивіться нижче в покроковому рецепті.

  • Стегно індиче - 2 штуки (скелет)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Морква - 1 штука
  • Сир "російський" - 50 грам
  • Крем 20% - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Соус томатний - 1 Чайна ложка (гострий)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
рулет з індички з морквою - фото крок 1
Індичі стегна промийте холодною водою, обсушити. Морква помийте, очистіть.
рулет з індички з морквою - фото крок 2
Стегна разрежьтевздовж кістки, видаліть кістку. М'ясо розгорніть, накрийте харчовою плівкою, відбийте молотком, вирівнюючи товщину м'яса. Посипте сіллю, свіжомеленою перцем і сушеним часником.
рулет з індички з морквою - фото крок 3
Зніміть плівку, посипте м'ясо тертими морквою і сиром.
рулет з індички з морквою - фото крок 4
Загорніть м'ясо рулетом, зв'яжіть кулінарним шпагатом або силіконовими зав'язками. На сковороді розігрійте масло, обсмажте рулети зі з усіх боків по 1 хвилині.
рулет з індички з морквою - фото крок 5
Помістіть рулети в форму для випічки, змастіть з усіх боків сумішшю сметани, соєвого соусу і гострого томатного соусу.
рулет з індички з морквою - фото крок 6
Поставте рулети запікатися в духовку на 45 хвилин при 180 градусах. Під час запікання змастіть рулети ще два-три рази.
рулет з індички з морквою - фото крок 7
Зніміть кулінарні зав'язки, рулети повністю остудіть, поставте в холодильник на кілька годин. Потім наріжте на тонкі скибочки. Смачного!

Схожі рецепти