Рулет з індички з морквою
(покроковий рецепт з фото)
З двох стегон індички можна приготувати смачну холодну закуску для чотирьох осіб. Для соковитою начинки візьміть морква, часник, гострий соус і сир. Охолоджений рулет нарізається тонкими скибочками.
Для того щоб зняти м'ясо стегна з кістки, зробіть розріз уздовж неї і видаліть кістку. Потім вирівняли товщину м'яса, відбивши його кухонним молотком. Трохи спецій, соковита начинка - ось всі секрети смачної закуски з індичого м'яса. Подробиці, як приготувати рулети з індички з морквою, дивіться нижче в покроковому рецепті.
- Стегно індиче - 2 штуки (скелет)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Морква - 1 штука
- Сир "російський" - 50 грам
- Крем 20% - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Соус томатний - 1 Чайна ложка (гострий)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Індичі стегна промийте холодною водою, обсушити. Морква помийте, очистіть.
Стегна разрежьтевздовж кістки, видаліть кістку. М'ясо розгорніть, накрийте харчовою плівкою, відбийте молотком, вирівнюючи товщину м'яса. Посипте сіллю, свіжомеленою перцем і сушеним часником.
Зніміть плівку, посипте м'ясо тертими морквою і сиром.
Загорніть м'ясо рулетом, зв'яжіть кулінарним шпагатом або силіконовими зав'язками. На сковороді розігрійте масло, обсмажте рулети зі з усіх боків по 1 хвилині.
Помістіть рулети в форму для випічки, змастіть з усіх боків сумішшю сметани, соєвого соусу і гострого томатного соусу.
Поставте рулети запікатися в духовку на 45 хвилин при 180 градусах. Під час запікання змастіть рулети ще два-три рази.
Зніміть кулінарні зав'язки, рулети повністю остудіть, поставте в холодильник на кілька годин. Потім наріжте на тонкі скибочки. Смачного!