Котлети з індички з морквою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички вважається корисним дієтичним продуктом, а якщо до нього додати пластівці геркулесу і морква, то будуть чудові дієтичні котлети. Саме час їх приготувати!
Приготувати смачні і корисні котлети з індички дуже просто і швидко, дивіться покрокові рекомендації до рецептом і готуйте із задоволенням!
- Філе індички - 500 грам
- Пластівці геркулесу - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 100 грам
Підготуйте інгредієнти.
Насамперед замочіть вівсяні пластівці в молоці.
Підготуйте продукти для фаршу: індичку шматочками, порізану моркву і цибулю.
Накрутите фарш, додайте геркулес, вбийте яйце, сіль і poperčite (по бажанню), добре перемішайте.
Сформуйте котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Злегка обсмажте котлети в невеликій кількості рослинного масла.
Перекладіть котлети на лист для випічки і доведіть їх до готовності в духовці протягом 20 хвилин при температурі 160-180 градусів.
Подавайте котлети з індички з овочевим салатом. Це смачно і корисно!