Рулет з хлібного тесту з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
На перший погляд - це звичайний хліб, але розрізавши його ви побачите вихори шоколаду. У таку випічку можна сміливо додати улюблені горіхи. Читайте рецепт, вам сподобається!
Цей хліб - відмінна ідея для сніданку! Можете подавати його з вершковим або арахісовим маслом, шоколадною пастою. Шоколад в начинку беріть на свій смак: чорний, білий або молочний. Пригощайтеся!
- Цільнозернове борошно - 1, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сухі швидкодіючі дріжджі - 2 чайних ложки (з гіркою)
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1-1, 5 склянки
- Шоколадна стружка - 0, 5 склянки
1. У великій мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно, сіль, дріжджі, цукор і корицю.
2. Спочатку додайте 1 склянка води, а потім додавайте по столовій ложці, до отримання мокрого і липкого тіста. Накрийте отримані тісто плівкою і поставте в тепле місце на 2-3 годину.
3. Через 2-3 години тісто збільшиться в 2 рази.
4. Посипте тісто мукою і перекладіть його на рівну, посипану борошном поверхню.
5. Обімніть тісто 2-3 рази і розкачайте його в прямокутник по довжині вашої форми для випікання.
6. Шоколадну стружку розподіліть по тесту.
7. І загорніть рулетом. Покладіть вийшов рулет в змащену маслом форму для випікання швом вниз.
8. Відставте хлібний рулет на 2-3 годину, щоб тісто піднялося.
9. Випікайте рулет протягом 30-35 хвилин, в розігрітій до 200 градусів духовці.
10. Готовий хліб повністю остудіть і подавайте до столу. Смачного!