Рулет з сирного тесту з маком
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування рулету з сирного тесту з маком. Впевнена, байдужими вас він точно не залишить! смачний, солодкий і просто дуже святковий ... Приготуйте, і гості будуть в захваті!
Розповім сьогодні, як приготувати рулет з сирного тесту з маком. Тут немає нічого складного, зате готову страву виходить таким смачним, корисним і чудовим, що просто ні в казці сказати, ні пером описати! Спробуйте обов'язково!
- Сир - 150 грам
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Мак - 80 грам
- Цукор - 100 грам(3/4 в начинку, інше в тісто)
- Молоко - 1 Склянка (для начинки 2/3 склянки, інше в тісто)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Какао - 2-3 Ст. Ложок
1. Для тесту змішаємо сир, олія, цукор і молоко, додамо соду, а потім вже поменогу всипаємо какао і борошно. Замісити однорідне гладке тісто.
2. Для начинки мак товчемо в ступі, потім заливаємо молоком і на маленькому вогні близько 15 хвилин варимо, поки вся рідина не піде. Далі начинку змішаємо з цукром. Розкачати тісто, ділимо його на дві частини, кожну з яких змажемо начинкою. Звертаємо в рулети.
3. Запікаємо приблизно 35 хвилин при 180 градусах в духовці. Потім просто нарізаємо.
4. Готово! Смачного!