Рецепт Рулет з сирного тесту фото

Рулет з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Це смачний десерт з сирного тесту. В якості начинки я зазвичай використовую родзинки і яблука. До чаю - саме те! обов'язково спробуйте.

Опис приготування:

Це чудовий сирний десерт до чаю. Замісити тісто з сиру, борошна, масла, розпушувача і солі, і дайте йому трохи постояти в холодильнику. Для начинки підготуйте родзинки і шматочки яблука, змішайте їх з цукром. Розкачайте тісто в пласт, розподіліть зверху начинку, Сверре ruletom. Зверху змастіть жовтком. Випікайте в духовці протягом 30 хвилин. Готові рулети остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Борошно - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Ізюм - 70 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Яблука - 2 штуки
  • Жовток - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
рулет з сирного тесту - фото крок 1
Змішайте масло, борошно, сир, розпушувач і дрібку солі, замісіть тісто. Загорніть його в плівку і приберіть на півгодини в холодильник.
рулет з сирного тесту - фото крок 2
Поріжте очищені яблука кубиками, збризніть їх лимонним соком, додайте родзинки, цукор - і перемішайте.
рулет з сирного тесту - фото крок 3
Тісто розділяється на дві частини, які потім розкачайте в пласт. На тісто викладіть начинку рівним шаром. Сверре ruletom.
рулет з сирного тесту - фото крок 4
Рулети змастіть зверху жовтком і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини. Готові рулети остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте на стіл.

Схожі рецепти