Рулет з халви
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дуже смачний десерт з халви. Блюдо трохи калорійне але «смакота вимагає жертв». Тому не проходьте повз і обов'язково спробуйте цей десерт.
Просте блюдо, але володіє своїми нюансами в приготуванні, смачне, але багато його не з'їси через ситності. А як приготувати рулет з халви, ви дізнаєтеся з даного рецепта.
- Халва - 120 грам
- Цукор - 60 грам
- Борошно - 60 грам
- Розпушувач - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 40 грам
Візьмемо миску, додамо туди борошно, розпушувач, щіпку солі і цукор. Все необхідно перемішати.
Додаємо два яйця, збиваємо вінчиком до однорідної маси.
На деко потрібно вистелити пергамент і змастити його олією. На пергамент викласти отримане тісто, далі йде його вирівняти по всій поверхні.
Довести температуру в духовці до 180 градусів. Випікати в ній протягом 7 хвилин. Далі треба скрутити рулет і дати йому охолонути. Скручувати його треба гарячим. На охолодження варто звернути пильну увагу. Якщо він сильно охолоне, випічка буде кришитися. Якщо начинку додати, коли рулет буде ще гарячим, халва почне текти.
Робимо начинку. Халву треба пропустити через терку. Якщо вона великого розміру, можна її спочатку порізати і потім потерти. У халву додаємо масло, ретельно збиваємо. Готовим кремом намазуємо внутрішні стінки рулету і кладемо в холодильник. Як тільки шари просочаться, можна дегустувати десерт. Смачне і ситне блюдо до чаю. Смачного!