Рулет м'ясний в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити рулет м'ясний в мультиварці. Ця страва відмінно замінює ковбасу на бутерброди, а може подаватися і гарячим, як прикраса святкового столу. Готувати простіше простого!
Я вважаю такий рецепт приготування рулету м'ясного в мультиварці досить простим і бюджетним стравою. Адже хороший бекон варто хоч і дорожче звичайного сала, але зате дешевше вирізки, погодьтеся! Та й начинка, самі розумієте, - вже економніше нікуди! Так що за собівартістю виходить страва дешевше покупної ковбаси. І набагато краще, хочу зауважити. Так що розповідаю, як приготувати рулет м'ясний в мультиварці, і сподіваюся, вам сподобається!
- Бекон - 800 грам (сало з прожилками м'яса)
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
1. Бекон размораживаем, промиваємо, просушимо рушником. Робимо поздовжні надрізи і натираємо сіллю, перцем і приправами на ваш розсуд. Часник подрібнити і теж натираємо ним м'ясо.
2. Цибулю ріжемо півкільцями і вставляємо в прорізи. А з решти цибулю просто викладаємо зверху.
3. Тепер звертаємо рулет, і перетягуємо джгутом якомога тугіше. Закріплюємо нитками.
4. Загортаємо рулет у фольгу і викладаємо в чашу мультиварки. Можна саму чашу змастити маслом, а на дно додати води, щоб нічого не підгоріло. В режимі "випічка" тримаємо годину.
5. Даємо рулету охолонути, а потім розгортаємо і помістимо в холодильник, або ж подаємо на святковий стіл в гарячому вигляді прямо в фользі. Хай щастить!